21.1 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Παίρνει τα μέτρα της η ΑΕΚ και δεν φαντάζεστε τι φέρνει στα Σπάτα

Ειδήσεις Ελλάδα

Μέτρα τελευταίας… τεχνολογίας παίρνει η ΑΕΚ για την ασφάλεια των παικτών.

Η προστασία και η ασφάλεια των ποδοσφαιριστών αποτελεί προτεραιότητα για την ΑΕΚ, με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να το αποδεικνύει έμπρακτα. Εκτός από όλα τα μέτρα που έχουν σχεδιάσει στην Ένωση για την επιστροφή στις προπονήσεις, σύμφωνα και με το υγειονομικό πρωτόκολλο, ελήφθη και ένα επιπλέον μέτρο.

Ήδη ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει παραγγείλει για το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα ένα ξεχωριστό κουβούκλιο, που θα τοποθετηθεί στην είσοδο, με ειδική μπάρα, που υπάρχει στην Ευρώπη σε αεροδρόμια, δικαστήρια και μεγάλα κτήρια, το οποίο θα θερμομετρά και θα τσεκάρει όλους τους εισερχόμενους

Αυτό θα αποτελεί και το πρώτο τσεκ… κορονοϊού με την είσοδο στα Σπάτα και ενόψει των αποτελεσμάτων των τεστ, Και την πρώτη βεβαίως ασφαλή θωράκιση της ΑΕΚ στις συνθήκες της νέας εποχής.

Το κουβούκλιο αυτό θα προσαρμοστεί άμεσα στην πόρτα εισόδου του προπονητικού κέντρου αντί για την… παραδοσιακή θερμομέτρηση. Με το που θα περνάει κάποιος από αυτό, θα βγάζει αμέσως τις απαραίτητες ενδείξεις προκειμένου του να επιτραπεί ή όχι η είσοδος.

Το κουβούκλιο αναμένεται να είναι κάπως έτσι…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό