21.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Παίκτης του NFL πούλησε πολύτιμη κάρτα Pokemon 672.000 δολάρια και… βγήκε στη σύνταξη στα 28

Ειδήσεις Ελλάδα

Έλυσε το οικονομικό πρόβλημα της ζωής του και αποσύρθηκε

Ο παίκτης του NFL, Μπλέικ Μαρτίνεθ, πούλησε μια από τις πιο πολύτιμες κάρτες Pokemon σε δημοπρασία για σχεδόν 672.000 δολάρια και λίγες ημέρες μετά αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, όντας μόλις 28 ετών!

Ο Μαρτίνεθ, έβαλε σε δημοπρασία μια εξαιρετικά σπάνια κάρτα του Illustrator Pikachu στα τέλη Οκτωβρίου, με τις προβλέψεις να αναφέρουν ότι η αξία της κάρτας θα μπορούσε να ξεπεράσει ακόμα και το 1 εκατομμύριο δολάρια. Αν και δεν κατάφερε να φτάσει αυτό το ποσό, η τελική τιμή των 672.000 δολαρίων που πουλήθηκε η κάρτα εξακολουθεί να είναι ένα εντυπωσιακό νούμερο.

Ο Μαρτίνεθ, ο οποίος αγωνιζόταν για τους Las Vegas Raiders και είχε βασικό μισθό μόλις 311.110 δολάρια., λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο για να επικεντρωθεί σε «πράγματα που θέλει να κάνει στο μέλλον, με παθος».

Φαίνεται ότι ένα από αυτά τα πάθη είναι η πώληση καρτών Pokemon, καθώς αυτή η κάρτα Illustrator Pikachu θεωρείται ευρέως ως ένα από τα ιερά δισκοπότηρα. Οι εκτιμητές βαθμολόγησαν την κάρτα ως 9.5/10 Gem Mint.

Final Sale Price for the Illustrator Pikachu a.k.a The Swirllustrator: $672,000 pic.twitter.com/VXjhYbUeZk

— Goldin (@GoldinCo) October 30, 2022

Η κάρτα Illustrator Pikachu είναι μια κάρτα που ήταν διαθέσιμη μόνο στην Ιαπωνία. Δόθηκε στους νικητές ενός διαγωνισμού για illustrators που έγινε από ένα περιοδικό manga.

Η κάρτα έγινε περισσότερο γνωστή έξω όταν ο influencer Logan Paul έκανε την είσοδό του στο Wrestlemania 38 με μια παρθένα έκδοση της κάρτας. Ο Paul προφανώς ξόδεψε εκατομμύρια δολάρια σε ένα υποτιθέμενο First Edition Base Set από κάρτες Pokemon, αλλά διαπίστωσε ότι ήταν πλαστές. 



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό