21.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Παίκτης της Μακάμπι κατά της Winner League: Γελοίο το πρωτόκολλο υγείας – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένας ξένος παίκτης πάντως φρόντισε να εκφράσει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο τον προβληματισμό και την ανασφάλειά που νιώθει για τον τρόπο με τον οποίο η ισραηλινή λίγκα αποφάσισε να πει το “ναι” για την ολοκλήρωση της σεζόν εντός αγωνιστικών χώρων. Σύμφωνα μάλιστα με το Sport5, πρόκειται για παίκτη της Μακάμπι.

Η επιστολή του (την οποία δημοσιοποίησε το Sportando) αναφέρει μεταξύ άλλων πως “τα πρωτόκολλα υγείας είναι γελοία, κατά την άποψή μου. Από τις 1 Ιουνίου έως τις 31 Ιουλίου οι παίκτες θα επιτρέπεται να πηγαίνουν μόνο για προπόνηση και αγώνες, ούτε καν μέχρι το μανάβικο για να αγοράσουν τρόφιμα. Οι παίκτες δεν επιτρέπεται να έχουν ουδεμία κοινωνική επαφή, πέραν αυτών στον εργασιακό χώρο τους. Σαν φυλακισμένοι μέσα στο σπίτι τους. Τι είδους ζωή είναι αυτή; Έχω σοβαρές ενστάσεις για την ψυχική υγεία όλων μας, αν για τους επόμενους δύο μήνες δεν είμαστε σε θέση να βγούμε από το διαμέρισμά μας και νομίζω πως η στάση της Winner League σε αυτό το θέμα είναι ανεύθυνη” για να προσθέσει σε άλλο σημείο:

“Το κείμενο που μας εστάλη αναφέρει ότι απαγορεύονται οι χειραψίες. Μπορώ να παίξω άμυνα σε έναν αντίπαλο, να είμαι κοντά του στο καλάθι, να κάνω σκριν ή να παίρνω ριμπάουντ, αλλά απαγορεύεται η χειραψία. Αν υπάρχει έστω 0.1% πιθανότητα να είναι επικίνδυνη η χειραψία, δεν θα ήταν γελοίο να παίζουμε μπάσκετ;”.

Η αντίδραση της ισραηλινής λίγκας ήταν άμεση, με τον πρόεδρο αυτής να επισημαίνει: “Η Winner League είναι σε άμεση επικοινωνία με το Υπουργείο Υγείας και τις διατάξεις του αναφορικά με τον κορονοϊό. Υποθέτουμε ότι θα υπάρχουν κάποιοι παίκτες που δεν θα είναι πρόθυμοι να γυρίσουν, για διαφορετικούς λόγους. Οι ομάδες είναι αυτές που θα κοιτάξουν να διασφαλίσουν πως τα μέλη τους τηρούν τα μέτρα προστασίας”.

Οι ξένοι παίκτες της Μακάμπι που δεν βρίσκονται στο Ισραήλ αυτή την στιγμή είναι οι: Κουίνσι Έισι, Οθέλο Χάντερ, Άαρον Τζάκσον, Ταρίκ Μπλακ, Νέιτ Γουόλτερς και Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Photo Credits: Eurokinissi

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό