35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Παίκτης της Εθνικής Τσεχίας θα χάσει το Euro γιατί έπεσε από το ποδήλατο

Ειδήσεις Ελλάδα

Αδιανόητη ατυχία για τον Μιχάλ Σάντιλεκ, ο οποίος παρότι κλήθηκε στην αποστολή της Εθνικής ομάδας της Τσεχίας δεν θα καταφέρει να εκπροσωπήσει την χώρα του στο Euro. Ο 25χρονος μέσος της Τβέντε έκανε ποδήλατο κατά την διάρκεια της προετοιμασίας κι έπεσε!

Ως συνέπεια από την πτώση του, ο ίδιος υπέστη ρήξη συνδέσμων και αναμένεται να απουσιάσει για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Οι παίκτες που έπαιξαν πάνω από μισό ημίχρονο στο φιλικό της Παρασκευής με τη Μάλτα είχαν ατομικό πρόγραμμα το Σάββατο. Ο Μιχάλ Σάντιλεκ δυστυχώς έπεσε ενώ οδηγούσε το ποδήλατό του και υπέστη ρήξη συνδέσμων», ενημέρωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της εθνικής ομάδας.

«Είναι μεγάλη αδυναμία για εμάς, γιατί ο Μιχάλ είναι ένας από τους έμπειρους παίκτες. Άλλωστε, φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον αγώνα με τη Μάλτα. Εκ μέρους όλης της ομάδας του εύχομαι ταχεία ανάρρωση. Αν καλέσουμε κάποιον άλλο, θα αποφασίσουμε στο άμεσο μέλλον», είπε ο προπονητής Ιβάν Χάσεκ.

Υπενθυμίζεται πως η Τσεχία θα είναι στον 6ο όμιλο του Euro και θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο, την Τουρκία και την Γεωργία, η οποία απέκλεισε την Ελλάδα στα play-off του Euro. Οι αγωνιστικές της υποχρεώσεις αρχίζουν στις 18 Ιουνίου απέναντι στους Πορτογάλους και ακολουθεί η Γεωργία (22/06) και η Τουρκία (26/06).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό