21.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Παίκτης κερνάει 2.023 τυλιχτά με ντονέρ που έκοψε ο ίδιος για την ανανέωσή του ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Απίθανο τρόπο βρήκε παίκτης να γιορτάσει την ανανέωση του συμβολαίου του, δηλώνοντας την πείνα του για νέες επιτυχίες.

Τη φανέλα της Χέρτα Βερολίνου έως το 2023 θα φορά ο Κέβιν Πρινς-Μπόατενγκ, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του και δήλωσε πεινασμένος. Γι’ αυτό αποφάσισε να κεράσει τους φιλάθλους της ομάδας 2.023 τυλιχτά με ντονέρ που θα φτιάξει ο ίδιος.

Το δέσιμο του Μπόατενγκ με τη Χέρτα είναι μεγάλο, καθώς επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι στο Βερολίνο μετά από 16 χρόνια. Η ανανέωση του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο συνδυάστηκε με το ιδιαίτερο κέρασμα για τους οπαδούς.

Η ανανέωση του ντιλ παρουσιάστηκε με πρωτότυπο τρόπο, ανοίγοντας την όρεξη των φίλων της Χέρτα. Ο Μπόατενγκ βρέθηκε στον πάγκο μιας καντίνας κι έκοψε γύρο ντονέρ και υποσχέθηκε να μοιράσει δωρεάν 2.023 τυλιχτά από τα χεράκια του πριν από το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

«Είμαι ακόμα πεινασμένος. Ελπίζω και εσείς. Γι’ αυτό σας προσφέρω δωρεάν τυλιχτά με ντονέρ στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μας για τη νέα σεζόν, έξω από τη νέα εξέδρα Hakiki στο Olympiastadion. Σας περιμένω», δήλωσε ο έμπειρος άσος.

Immer noch hungrig. ? @KPBofficial #GemeinsamHertha #HaHoHe pic.twitter.com/tFnzHC2zZp

— Hertha BSC (@HerthaBSC) June 22, 2022



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό