28 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Παίζουν τα «ρέστα» τους οι Πολωνοί, επικίνδυνη έξοδος για την Αλβανία!

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Freetips247 ξεχώρισε τρία ματς από το αποψινό στοιχηματικό μενού (17/11) από τα Προκριματικά του Eurο.

Ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Δανία και Σλοβενία! 

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση της Δανίας με την Σλοβενία. Πρόκειται για ντέρμπι κορυφής με τις δύο ομάδες να έχουν από 19 βαθμούς και τον ίδιο απολογισμό (6-1-1). Τέσσερις σερί νίκες μετρούν οι γηπεδούχοι που επικράτησαν με μόλις 2-1 εκτός έδρας του Σαν Μαρίνο. Στα θετικά το γεγονός πως βρήκε δίχτυα ο Χέιλουντ. Ο τελευταίος ωστόσο θα απουσιάσει, όπως επίσης οι Κίερ και Έρικσεν. Εντός έδρας η ομάδα του Κάσπερ Χιούλμσταντ μετρά 4/4! Από την άλλη πλευρά, άκρως ανταγωνιστική παρουσιάζεται η Σλοβενία των Σπόραρ, Βέρμπιτς και Τσέριν. Η ομάδα του Ματίας Κεκ έκανε μεγάλο διπλό απέναντι στη Βόρεια Ιρλανδία αν και δυσκολεύτηκε (0-1). Στην τελευταία αγωνιστική η Σλοβενία υποδέχεται το Καζακστάν. Με την λογική πως αμφότεροι δεν θα ρισκάρουν και το ματς βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού θα επιλέξουμε την «σολομώντειο λύση» των 2-3 γκολ.

Σκληροτράχηλοι οι ΜολδαβοίΣυνεχίζουμε με την αναμέτρηση της ανεβασμένης Μολδαβίας απέναντι στην εντυπωσιακή Αλβανία. Η Μολδαβία βρίσκεται στην τέταρτη θέση του ομίλου έχοντας τέσσερις βαθμούς σε σχέση με την πρωτοπόρο Αλβανία. Μόλις μια ήττα έχουν υποστεί οι σκληροτράχηλοι Μολδαβοί που προέρχονται από εκτός έδρας ισοπαλία με την Πολωνία (1-1). Δύο ισοπαλίες και μια νίκη ο εντός έδρας απολογισμός για την ομάδα του Σέργκιου Κλεσένκο. Σε εξαιρετική κατάσταση η Αλβανία που κατάφερε μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με την Τσεχία να μετρήσει τρεις νίκες στη σειρά με πιο πρόσφατο αποτέλεσμα το 2-0 επί της Βουλγαρίας. Εκτός έδρας η Αλβανία επιβλήθηκε μόνο των Νήσων Φερόε. Η Αλβανία πάντως δυσκολεύεται στις εξορμήσεις της. Οι Μολδαβοί στο Κισινάου δεν ηττήθηκαν από Τσεχία και Πολωνία, ενώ μαθηματικά ελπίζουν. Πάμε με το 1ΧΤελευταία ευκαιρία για την Πολωνία

Τρίτη επιλογή μας το ματς της Πολωνίας με την Τσεχία. Τα ρέστα της για πρόκριση παίζει σε αυτό το ματς η Πολωνία που μετά την απόλυση του Φερνάντο Σάντος νίκησε τα Νησιά Φερόε εκτός έδρας (0-2), όμως έμεινε στο 1-1 με την Μολδαβία. Επανήλθε μετά τον τραυματισμό του, ο φορ Λεβαντόφσκι. Στον αντίποδα η Τσεχία μπαίνει σε περιπέτειες καθώς στα πέντε τελευταία ματς με εξαίρεση τις δύο νίκες απέναντι στα Νησιά Φερόε στα υπόλοιπα δεν έπεισε. Μάλιστα δεν νίκησε δύο φορές την Αλβανία, ενώ αναδείχθηκε ισόπαλη με την Μολδαβία. Τραυματίας ο γκολκίπερ Παβλένκα. Ιδιαίτερα κρίσιμο ματς, στο οποίο τα πάντα μπορούν να συμβούν. Θα επιλέξουμε το Under 2.5 αφού προβλέπεται κλειστό παιχνίδι.

Freetips247.com Επιλογές 19.00 Μολδαβία – Αλβανία 1Χ (2.00)

 21.45 Δανία – Σλοβενία 2-3 γκολ (1.95)

 21.45 Πολωνία – Τσεχία Under 2.5 γκολ (1.65)

Βρείτε καθημερινά προγνωστικά, έξυπνα ειδικά στοιχήματα, πλούσια θεματολογία και έτοιμα δελτία στοιχήματος στο https://www.freetips247.com/el/. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό