14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πίσω στα παιδιά του ο πρίγκιπας Harry αλλά η Meghan ζήτησε ραντεβού με τον Κάρολο

Ειδήσεις Ελλάδα

Επέστρεψαν οι Sussexes στον Archie και τη Lilibet αλλά η ιστορία με την βασιλική οικογένεια, δεν τελείωσε ακόμα.

O πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle επέστρεψαν στην Καλιφόρνια και στα δύο τους παιδιά μετά από απουσία εβδομάδων, επιβεβλημένη μιας και το ταξίδι τους στη Μεγάλη Βρετανία συνέπεσε με τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Πίσω στην Καλιφόρνια οι Sussexes

Οι Sussexes δεν έλειψαν από πουθενά, βρέθηκαν δίπλα στον William και την Kate για να δουν από κοντά τις αφιερώσεις του κόσμου για την Ελισάβετ και ο Harry πήρε την άδεια να φορέσει την στρατιωτική του στολή στην αγρύπνια προς τιμήν της βασίλισσας που οργάνωσαν τα εγγόνια της. Οι σχέσεις έδειχναν να συσφίγγονται, ο φακός εντόπισε και τη γλυκιά στιγμή του Harry με την ανιψιά του, πριγκίπισσα Charlotte στη διάρκεια της κηδείας και όλοι μιλούν για ανακωχή. Ή μήπως όχι;

Meghan καλεί Κάρολο!

Ο ρεπόρτερ Neil Sean του NBC, τόνισε πως πολύ ενημερωμένη πηγή από το Παλάτι ανέφερε πως η Meghan ζήτησε να δει τον βασιλιά Κάρολο one to one προτού πετάξει για την Καλιφόρνια.

Το αίτημά της έγινε γραπτά, με επίσημη επιστολή, με τον δημοσιογράφο να παραδέχεται πως η Meghan έχει τεράστια αυτοπεποίθηση ή απλά διεκδικεί όσα δεν κατάφερε να πάρει από την Ελισάβετ στην διαπραγμάτευση του Megxit το 2020.

Στο γράμμα της η Meghan εξηγούσε πως θέλει τη συνάντηση για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, να μπουν τα σωστά και τα λάθη σε μια σειρά και να διαλευκανθεί το τι συνέβη τα τελευταία δύο χρόνια.

Μιλώντας για τη συγχώρεση στο The Cut, η Markle είχε εξηγήσει στα τέλη Αυγούστου πως η συγχώρεση είναι μεγάλο πράγμα:

«Νομίζω πως είναι σημαντικό το να συγχωρείς. Απαιτεί μεγαλύτερη ενέργεια από το να μην συγχωρείς. Θέλει μεγάλο κόπο να συγχωρέσεις και έχω κοπιάσει. Και έχω πολλά να πω μέχρι να σωπάσω και κάποιες φορές το να σωπαίνεις είναι μέρος του τραγουδιού», τόνισε η Markle που απορούμε αν ζητά να συγχωρεθεί ή να συγχωρέσει.

Κανείς δεν ξέρει αν ο Κάρολος απάντησε στη νύφη του, θετικά ή αρνητικά.

Πάντως, αν σκεφτεί κανείς πως ο Harry ενημερώθηκε για τον θάνατο της Ελισάβετ πέντε μόνο λεπτά πριν την ανακοίνωση του νέου στον υπόλοιπο κόσμο, μιλάμε πραγματικά για απομόνωση τον Sussexes ή έλλειψη εμπιστοσύνης στο πρόσωπό τους από μεριάς βασιλικής οικογένειας.

Στο Crown πάντως, ο γραμματέας της Ελισάβετ, είχε μιλήσει από νωρίς για το πώς τα μικρά πράγματα μπορούν να προκαλέσουν καταστροφή στο στέμμα, κάτι που ο Κάρολος σίγουρα δεν θα θέλει να συμβεί στη βασιλεία.

Ο Harry επιμένει!

Ο Harry παρά τη θλίψη του για τον θάνατο της αγαπημένης του γιαγιάς Ελισάβετ, φέρεται αποφασισμένος να μην σιωπήσει και να κυκλοφορήσει τελικά την βιογραφία του και να αναλύσει τι συνέβη την χρονική περίοδο πριν εγκαταλείψει τα βασιλικά του καθήκοντα και φύγει από το Ηνωμένο Βασίλειο. Αν ισχύουν οι πληροφορίες για όσα αναφέρει, τότε μιλάμε για την οριστική ρήξη με κάποια μέλη της οικογένειάς του.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Σατσίδης, ο οποίος βρίσκεται στην Αμερική, αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή Happy Day ότι η βιογραφία αναμένεται να βγει στις 22 Νοεμβρίου και θα «κάψει» αρκετά μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Και όχι μόνο θα αναφερθεί στο με ποιό τρόπο οι θερμές σχέσεις με τον αδελφό του William, χάλασαν, αλλά αφήνει υπόνοιες ότι ο θάνατος της μητέρας του Diana είναι ύποπτος και έχει στοιχεία δολοφονικής ενέργειας. Αυτό φυσικά ακούγεται για πρώτη φορά από μέλος της οικογένειας και είναι ένα σενάριο το οποίο 25 χρόνια μετά τον θάνατό της, έχει ακουστεί πολλές φορές από τους θαυμαστές της, αλλά και από δημοσιογράφους. Το να το λέει όμως ο ίδιος της ο γιος, έχει διαφορετική σημασία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό