16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πίπεν: Ο Τζόρνταν ήταν απαίσιος παίκτης πριν πάω στους Μπουλς

Ειδήσεις Ελλάδα

Ανάβει και πάλι… φωτιές ο Σκότι Πίπεν αναφερόμενος στον Μάικλ Τζόρνταν

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο Σκότι Πίπεν σχολίασε ότι ο Μάικλ Τζόρνταν ήταν απαίσιος παίκτης τα πρώτα του χρόνια στους Σικάγο Μπουλς. Ο «Ινδιάνος» έκανε νέα τοποθέτηση κατά του «Air» (μέσω podcast), η οποία ήδη έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

«Ο ΛεΜπρόν είναι πολύ μεγαλύτερος τώρα και δέχεται πολλές κριτικές. Δεν υπήρξε ποτέ shotmaker. Ποτέ δεν ήταν ο τύπος που θα έπαιρνε το τελευταίο σουτ. Ποτέ δεν ήταν σπουδαίος σε αυτό, το είπα αυτό πριν από πολλά χρόνια και δέχτηκα… πυρά. Ο ΛεΜπρόν θα είναι ο καλύτερος παίκτης – βάσει στατιστικής – που έπαιξε μπάσκετ. Δεν υπάρχει σύγκριση. Θα το κάνει αυτό τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών; Το αφήνω αυτό για συζήτηση, γιατί δεν πιστεύω ότι υπάρχει κορυφαίος παίκτης, επειδή το μπάσκετ είναι ομαδικό παιχνίδι», ανέφερα αρχικά.

«Έχω δει τον Μάικλ Τζόρνταν να παίζει με τους Μπουλς πριν πάω στην ομάδα, όλοι τον έχετε δει. Ήταν απαίσιος παίκτης. Ήταν απαίσιο να παίζεις μαζί του. Έπαιζε συνέχεια ένας εναντίον ενός και έπαιρνε άσχημα σουτ. Ξαφνικά, γίναμε ομάδα, ξεκινήσαμε να νικάμε και όλοι ξέχασαν ποιος ήταν», σχολίασε ο Πίπεν.

“LeBron James will be the greatest statistical [player] to ever play the game of basketball. [Michael Jordan] was a horrible player.”

– Scottie Pippen

(h/t @DieHardCBfans )

pic.twitter.com/8EN5xOpJOG

— NBACentral (@TheNBACentral) May 26, 2023



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό