Home Περιβάλλον Πίνει καφέ και τρώει και επιδόρπιο

Πίνει καφέ και τρώει και επιδόρπιο

Ειδήσεις Ελλάδα

Το καταφύγιο Μπάφι στην Πάρνηθα έχει πλέον τη δική του μασκότ και είναι αξιαγάπητη.

Ο λόγος για μια αλεπού που αποδεικνύει ότι είναι όχι μόνο πονηρή αλλά και καλοπερασάκιας. Πηγαίνει λοιπόν εκεί και όποτε βρίσκει ευκαιρία αρέσκεται στο να πίνει καφέ καπουτσίνο και να τρώει γλυκίσματα.

Μάλιστα δείχνει απολύτως εξοικειωμένη με την κάμερα καθώς επιτρέπει να την απαθανατίζει την ώρα που κάνει τις ζαβολιές της.

Βεβαίως έχει και τις ιδιοτροπίες της αφού δεν αφήνει να τη χαϊδέψουν αλλά θέλει εκείνη να έχει την πρωτοβουλία για το πότε θα αφεθεί στην ανθρώπινη φιλοξενία.

Πάντως όπως σημειώνεται και στην ιστοσελίδα των καταφυγίων στην Πάρνηθα η σύσταση των ειδικών είναι να μην ταΐζουμε τις αλεπούδες, όπως και τα περισσότερα ζώα της Πάρνηθας γιατί:

Η τροφή που δίνεται είναι πιθανότατα ακατάλληληΚάνει τα ζώα να χάνουν τον φυσικό τους φόβο γιά τον άνθρωποΜπορεί να προκληθούν τραυματισμοίΜπορεί να μεταδώσει ασθένειες σε κατοικίδια και ανθρώπους

Σε απόσταση μιας μόλις ώρας από το κέντρο της Αθήνας, στο βουνό της Πάρνηθας, πλούσιο σε χλωρίδα και πανίδα, βρίσκονται τα δύο καταφύγια Μπάφι & Φλαμπούρι.

Σε ζεστούς και φιλόξενους χώρους, με μοναδική θέα, μπορείτε να γευτείτε τη σπιτική κουζίνα μας με χωριάτικες πίτες, ζεστά ροφήματα και πολλά άλλα νόστιμα εδέσματα. Σε συνδυασμό με τον καθαρό αέρα και την ηρεμία της φύσης, σας δίνουν την δυνατότητα να αποδράσετε από την πολύβουη πόλη και την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version