24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Πήρε το «αίμα» του πίσω ο Ρονάλντο για το φάουλ στον… Θεό: Δείτε τη φαουλάρα που έβαλε []

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο χωρίς καμία αμφιβολία «κλέβει» τα βλέμματα με κάθε του κίνηση επιχειρηματική ή για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες. Αυτή την φορά, ο Πορτογάλος σταρ, ξεπέρασε… τον εαυτό του και πέτυχε ένα φανταστικό φάουλ και «άφησε» πίσω του την κακή εκτέλεση που είχε κάνει πριν κάποιο διάστημα. 

Στην αναμέτρηση της  Αλ Νασρ με την Αλ Φάιχα, ο CR7 έκανε το 2-0 για την ομάδα του με ένα γκολ-ποίημα στο 45+10′. Από κάθε γωνία αν δούμε το συγκεκριμένο φάουλ, μπορούμε να πούμε πως είναι σπάνιας ομορφιάς και εκτέλεσης, καθώς ο Ρονάλντο έβαλε όλη την… μαεστρία του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά από την επίτευξη του γκολ, πανηγύρισε με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Έτσι, όλο το γήπεδο, φώναξε το… siu, όπως και ο 39χρονος επιθετικός, προκαλώντας «σεισμό» στις εξέδρες της Σαουδικής Αραβίας!

Το καταπληκτικό γκολ του πρώην παίκτη των Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους, ήταν το υπ’ αριθμών 899 στην πλούσια καριέρα του και παρόλο που έχει μεγαλώσει, ο Ρονάλντο δεν σταματά να δείχνει την κλάση του σε όλη την γη. 

Το 899ο γκολ στην καριέρα του, ήταν και το 64ο φάουλ που καταφέρνει να σκοράρει ο Κριστιάνο, καθώς οι εκτελέσεις αυτές, ήταν, είναι και θα είναι η «σπεσιαλιτέ» του Πορτογάλου, παρά τα κακά χτυπήματα των τελευταίων μηνών.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Ρονάλντο, άνοιξε τον δικό του λογαριασμό στο YouTube και έχει ξεπεράσει ήδη τους 28 εκατομμύρια συνδρομητές. Ένας μεγάλος του οπαδός, ο IShowSpeed, ωστόσο, δεν πήρε και τόσο… ψύχραιμα αυτή την είδηση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό