18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πήρε και Ζάμπιτσερ από τη Λειψία η Μπάγερν

Ειδήσεις Ελλάδα

Με ένα βίντεο που τον δείχνει να «διώχνει» από μπροστά του ένα πιάτο αυστριακού φαγητού, προς χάριν μίας μπίρας και μίας μερίδας με λουκάνικα, η Μπάγερν ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαρσέλ Ζάμπιτσερ.

Ο Αυστριακός μέσος αποτελεί επιλογή του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, με τον οποίο συνυπήρξαν τα προηγούμενα χρόνια στη Λειψία και αποτελεί το δεύτερο απόκτημα των Βαυαρών για το καλοκαίρι, μετά τον Νταγιό Ουπαμεκανό που ήρθε επίσης από τη Λειψία.

Ο 27χρονος διεθνής μέσος υπέγραψε ως το 2025 και στις πρώτες του δηλώσεις είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίζω στην Μπάγερν. Ακόμα και ως παιδί, ήμουν πολύ περήφανος για τη φανέλα της Μπάγερν και έπαιρνα μια νέα κάθε Χριστούγεννα. Θα δώσω τα πάντα για αυτόν τον σύλλογο, θέλω να κερδίσω όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια και φυσικά να κερδίσω πολλούς τίτλους».

Ο Ζάμπιτσερ ξεκίνησε στην Αντμίρα Βάκερ, στη συνέχεια έπαιξε στη Ραπίντ Βιέννης και το 2014 μεταπήδησε στη Λειψία. Μετά από ένα χρόνο ως δανεικός στη Σάλτσμπουργκ καθιερώθηκε στη γερμανική ομάδα.

Συνολικά, έχει καταγράψει 145 συμμετοχές και 32 γκολ στην Μπουντεσλίγκα, ενώ αποτελεί μόνιμο στέλεχος της Εθνικής Αυστρίας (54 συμμετοχές, 8 γκολ), με την οποία αγωνίστηκε και στο EURO 2020.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό