27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Πήρε θέση ο Παναθηναϊκός – Άμεση διάψευση για Αντούνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Πήρε θέση ο Παναθηναϊκός, σε άμεσο χρόνο μετά τα όσα ρεπορτάζ έβγαιναν τα οποία ενέπλεκαν τους «πράσινους» με τον Ουριέλ Αντούνα. Ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίζεται στην Κρουζ Αζούλ, έχει ακουστεί πολλάκις στο μεταγραφικό παζάρι των ελληνικών ομάδων, με ένα νέο δημοσίευμα να αναφέρει πώς ο Παναθηναϊκός, αλλά και ο ΠΑΟΚ, εξετάζουν την περίπτωση του 26χρονου.

Θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος παίκτης είχε ακουστεί πολύ έντονα και για το μεταγραφικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ, όπου σχετικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι χρησιμοποίησε τον Αντούνα για να ρίξει τις απαιτήσεις του νέου μεταγραφικού αποκτήματός της Έρικ Λαμέλα.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλησαν να αντιδράσουν αμέσως και να μην αφήσουν… ψεύτικο το τοπίο, διαψεύδοντας κατηγορηματικά ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο παίκτη, ενώ συνεχίζουν τονίζοντας πως δεν τους έχει απασχολήσει ποτέ αλλά ούτε πρόκειται πιθανότατα στο άμεσο μέλλον.

Στο Μεξικό πάντως συνηθίζεται να δημιουργούν μεταγραφικά σενάρια από το πουθενά, με την υπόθεση Πινέδα μάλιστα να είναι ένα αντίστοιχο παράδειγμα, μιας και κάθε μέρα όλο και νέα ρεπορτάζ από την γενέτειρά του κάνουν λόγο για σημαντικές εξελίξεις. Ο Αντούνα πάντως από τους ρεπόρτερ του Μεξικού έχει φτάσει κοντά σε… τρεις ομάδες από Ελλάδα το τελευταίο διάστημα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό