12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πήρε εξιτήριο ο Βέρχουλστ, όλες του οι εξετάσεις είναι καθαρές

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ
24.01.2022 | 23:25

Ο Βέρχουλστ στο Αστέρας – Απόλλων
INTIME SPORTS

Ο Νταβίνο Βέρχουλστ, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Απόλλωνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και όλες του τις εξετάσεις είναι καθαρές.

Ο Βέρχουλστ συγκρούστηκε με τον Σίτο στην αναμέτρηση του Αστέρα με τον Απόλλωνα. Έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, με τα ιατρικά τιμ των δύο ομάδων να τρέχουν να συνδράμουν. Έπειτα από περίπου πέντε λεπτά αποχώρησε με φορείο και κολάρο, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με την κατάστασή της υγείας του να μην είναι ανησυχητική.

Ο τερματοφύλακας της Ελαφράς Ταξιαρχίας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο ξενοδοχείο στην Τρίπολη με την υπόλοιπη ομάδα. Διακομίσθηκε λόγω ακινητοποίησης του αυχένα του και εξαιτίας πόνων στο στήθος.

Ο Βέρχουλστ υποβλήθηκε σε τρεις αξονικές (κεφαλής, θώρακα και αυχένο), υπέρηχο, ακτινογραφίες και αιματολογικές. Τα αποτελέσματα όλων των εξετάσεων ήταν καθαρά. Πάντως, έχει μία ελαφριά κάκωση στο στέρνο, ενώ θα μείνει μερικές μέρες εκτός προπονήσεων.

Να σημειωθεί πως πέρα από τον τραυματισμό του με τον Σίτο, είχε άλλη μία σύγκρουση λίγα λεπτά νωρίτερα με τον Κρεσπί, όπου είχε δεχθεί για πρώτη φορά τις πρώτες βοήθειες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό