20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πήραμε μια γεύση από τη νέα Jacquemus x Nike collection που θα επαναπροσδιορίσει το athleisure style

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι πρώτες εικόνες του νέου αυτού collaboration είναι ότι ακριβώς θέλαμε να δούμε από την νέα μορφή του sporty look. 

Αν κάποιος αναρωτιέται ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του πιο hot παιδιού της γαλλικής μόδας αυτή την στιγμή, aka του Simon Porte Jacquemus, τότε η απάντηση μπορεί να του δοθεί ακόμη και μέσα από μία απλή ματιά στα social media του brand. Η ξεκάθαρη, σύγχρονη αισθητική του, τα υπέροχα ρούχα του που ισσοροπούν απόλυτα ανάμεσα στις edgy γραμμές και το minimal, αλλά κυρίως το πανέμορφο σύμπαν του είναι οι βασικοί παράγοντες που τον καθιστούν, ήδη, μοναδικό στο είδος του.

Γιατί η μόδα σήμερα δεν περιορίζεται μόνο σε ένα ρούχο ή ένα ζευγάρι παπούτσια, αλλά προχωράει παρακάτω και γίνεται τρόπος ζωής, ένα life style με άποψη και στυλ, που ταιριάζει στο εκάστοτε κοινό της και σημιουργεί ένα δικό της ξεχωριστό community. Η κοινότητα των Jacquemus lovers, λοιπόν, είναι cool και γεμάτη αγάπη, έμπνευση και χαρά. Περιλαμβάνει τα δικά της ξεχωριστά μέλη, που νιώθουν απόλυτα αποδεκτοί και ελεύθεροι μέσα στην ομάδα τους.

https://www.instagram.com/p/CdnrXKygjp4

Κάτι αντίστοιχο αναμένουμε και από το νέο collaboration του Jacquemus με την Nike, η οποία και θα κυκλοφορήσει μία ολοκληρωμένη όπως φαίνεται σειρά με sportwears αλλά και ένα ζευγάρι sneakers υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του αγαπημένου σχεδιαστή. Η συλλογή προσδιορίζεται ως μία Ready to Wear άποψη στα athleisure ρούχα με minimal αισθητική, αξιοποιώντας τα all time classic αγαπημένα items και υλικά της Nike, όπως το Dry Fit ύφασμα και τα Humara sneakers. Τα παπούτσια και τα αξεσουάρ της συλλογής θα είναι unisex.

Jacquemus x Nike.

«Για αυτή τη συνεργασία με τη Nike, ήθελα να δημιουργήσω μια συλλογή που να ερμηνεύει ξανά τα αθλητικά γυναικεία αθλητικά ρούχα με έναν minimal τρόπο,» δήλωσε σε σχετικές δηλώσεις του στον τύπο ο Jacquemus. «Πάντα έπαιρνα έμπνευση από vintage ACG κ,ομμάτια και τις καμπάνιες της Nike από τη δεκαετία του ’90. Έχοντας στο μυαλό μου αυτές τις εικόνες, σχεδιάσαμε μαζί γυναικεία αθλητικά ρούχα με αισθησιακές λεπτομέρειες και ουδέτερα χρώματα, μαζί με τη δική μου ερμηνεία των Humara sneakers- το αγαπημένο μου παπούτσι από την Nike. Ήταν πολύ σημαντικό να είναι η συλλογή προσιτή για όλα τα σώματα και να είναι ένας φυσικός συνδυασμός του στυλ του Jacquemus και της εικόνας της Nike».

Η συλλογή αναμένεται στο online shop του Jacquemus και σε περιορισμένο αριθμό καταστημάτων της Nike από τις 28 Ιουνίου. Ανυπομονούμε.

Courtesy Jacquemus x Nike

Courtesy Jacquemus x Nike

Courtesy Jacquemus x Nike

Courtesy Jacquemus x Nike

Courtesy Jacquemus x Nike

Courtesy Jacquemus x Nike



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό