Home Κόσμος Πήγε να διασκεδάσει και… τραυματίστηκε σε πάρτι του Μάρτιν Γκάριξ ο Λάντο...

Πήγε να διασκεδάσει και… τραυματίστηκε σε πάρτι του Μάρτιν Γκάριξ ο Λάντο Νόρις

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Λάντο Νόρις, τραυματίστηκε στο πρόσωπο, μετά από ένα ξέφρενο πάρτι του διάσημου DJ Martin Garrix. Συγκεκριμένα όπως αποτυπώνεται και μέσα από τα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο οδηγός και δευτεραθλητής του φετινού γκραν πρι, μετά από ένα σπάσιμο με αποτέλεσμα τα γυαλιά να καταλήγουν στο πρόσωπό του.

Ο Λάντο Νόρις, είχε τερματίσει δεύτερος στο φετινό γκραν πρι, όντας πίσω μόνο από τον Μαξ Φερστάπεν, έχοντας μια εκπληκτική παρουσία καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα. 

Ο Βρετανός, είχε παρευρεθεί σε ένα πάρτι του διάσημου DJ Martin Garrix με τον οποίο, φαίνεται ότι διατηρεί και φιλικές σχέσεις μιας και η μητέρα του έχει καταγωγή από την Ολλανδία. Το πάρτι γινόταν πάνω σε μια βάρκα  στην οποία ήταν σε εξέλιξη στο πλαίσιο των εορτασμών της Ημέρας του Βασιλιά (επίσημη γιορτή της χώρας).

Το γεγονός αυτό πάντως δεν φαίνεται ότι θα τον κρατήσει εκτός από το επερχόμενο GP στο Μαϊάμι, με τον ίδιο να δίνει κανονικά το παρών στοχεύοντας στην καλύτερη επίδοσή του. Από τα βίντεο που έχουν δημοσιευτεί δν φαίνεται να παρευρίσκεται ο Μαξ Φερστάπεν, παρόλο που οι δύο τους διατηρούν άριστε σχέσεις μεταξύ τους και τα λένε και εκτός, πίστας αρκετές φορές.O Νόρις είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας οδηγών με 58 βαθμούς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version