24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Πέτρος Φιλιππίδης: Ανήρτησε στο κανάλι του στο YouTube «συνέντευξη» με την Brooke Shields

Ειδήσεις Ελλάδα

Η μοναδική παρουσία που έχει τώρα πια ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης Πέτρος Φιλιππίδης στα καλλιτεχνικά πράγματα, είναι η ενασχόλησή του με το κανάλι που έχει δημιουργήσει πρόσφατα στο Youtube όπου δημοσιεύει βίντεο με ακυκλοφόρητο υλικό και διάφορα στιγμιότυπα από δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν. 

Μέσα στις δυο εβδομάδες που δημιουργήθηκε αυτό το κανάλι έχει αναρτήσει αποσπάσματα από την παράσταση «Αχαρνείς», «Ψύλλοι στ’ αυτιά» και «Την Πέμπτη κύριε Γκρην». Μάλιστα κάθε φορά που ανεβάζει νέο βίντεο, ενημερώνει τους followers του με σχετική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο ίνσταγκραμ που πλέον είναι ιδιωτικός.

Αυτή τη φορά ο ηθοποιός – που απέχει από τη δημόσια ζωή – και κρατά όσο πιο χαμηλούς τόνους γίνεται ύστερα από όλα αυτά που έχουν γίνει, πόσταρε ένα βίντεο με τίτλο «Συνέντευξη με την Μπρουκ Σιλντς στο «Χάι Ροκ» 32 χρόνια πριν.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο ο Πέτρος Φιλιππίδης ονειρεύεται να πάρει μια θέση στον χώρο της τηλεόρασης και για να το επιτύχει αυτό προσπαθεί να αποσπάσει μια δήλωση από την διάσημη Μπρουκ Σιλντς που έχει επισκεφθεί τη χώρα μας. Ο Τάσος Χαλκιάς στο ίδιο επεισόδιο, είναι αυτός που τον βοηθάει με τα αγγλικά του, ενώ η σταρ φεύγοντας λέει «Γεια σου» στα ελληνικά. 

φωτογραφία YouTube

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό