16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πέτρος Συρίγος: Τα παιχνίδια με την κόρη του λίγη ώρα πριν ντυθεί γαμπρός

Ειδήσεις Ελλάδα

Χθες το απόγευμα 27/5 πραγματοποιήθηκε ο γάμος του Πέτρου Συρίγου με την αγαπημένη του Ρένα Θωμά ενώ έγινε και η βάφτιση της 1.5 έτους κόρης τους.

Το ζευγάρι που είναι χαμηλών τόνων και αποφεύγει να εκθέτει την προσωπική του ζωή στα φώτα της δημοσιότητας, προτίμησε να κρατήσει αυτή τη στιγμή μακριά από κάμερες και φωτογράφους έχοντας στο πλευρό του μόνο λίγους καλούς φίλους και συγγενείς.

Λίγη ώρα όμως πριν ντυθεί γαμπρός, ο Πέτρος Συρίγος βρήκε την ευκαιρία να απολαύσει τα παιχνίδια με την κόρη του, δημοσιεύοντας μάλιστα και ένα σχετικό βίντεο στον λογαριασμό του στο instagram.

Από τον Μάιο του 2012 έως τώρα, ο Πέτρος Συρίγος κάνει σημαντική στροφή στην καριέρα του παίρνοντας τον δρόμο του Private Chef στην κουζίνα πολυτελών σκαφών αλλά και σπιτιών, φροντίζοντας να ικανοποιεί τον ουρανίσκο διεθνών προσωπικοτήτων που εμπιστεύονται το ταλέντο και τις μαγειρικές του γνώσεις.

Οι τηλεοπτικές οθόνες έχουν φιλοξενήσει με μεγάλη επιτυχία τον Πέτρο Συρίγο με πιο πρόσφατες εμφανίσεις στην τηλεοπτική εκπομπή του σταθμού Alpha “Ελένη” με την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και στον τηλεοπτικό σταθμό του ANT1 στην πρωινή εκπομπή “Το Πρωινό” με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό