18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πέρασε φαβορί στο 2.40 το διπλό της φορμαρισμένης Έμπολι

Ειδήσεις Ελλάδα

Η νίκη της Έμπολι κόντρα στη Σπέτσια άνοιξε σε τιμές στο 2.80 και πλέον έχει υποχωρήσει στο 2.40 κατά μέσο όρο.

Η Σπέτσια φιλοξενεί την Έμπολι στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Serie A, σε ένα παιχνίδι που το σετ γύρισε τούμπα και το διπλό από αουτσάιντερ πέρασε φαβορί.

Για ένα ματς που το διπλό άνοιξε αουτσάιντερ, είναι ασφαλώς πολύ μεγάλο ποσοστό το 58% του τζίρου να πηγαίνει προς τα εκεί. Ετσι λοιπόν, η νίκη της Έμπολι, που είχε ανοίξει στο 2.80 έχει υποχωρήσει πλέον κατά μέσο όρο στο 2.40, παρουσιάζει δηλαδή μία μεταβολή μεγαλύτερη του 14%!

Σπέτσια – Έμπολι: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η αγορά λοιπόν προσαρμόστηκε στη φόρμα της Έμπολι, η οποία είναι αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της (4-1-0) και μάλιστα προέρχεται από δύο απανωτά διπλά. Το πρώτο στο πρωτάθλημα επί της Νάπολι με 1-0 και το δεύτερο στο κύπελλο επί της Βερόνα με το εντυπωσιακό 4-3.

Στον αντίποδα, η Σπέτσια μετράει πέντε ήττες και μία ισοπαλία στα έξι πιο πρόσφατα επίσημα παιχνίδια της. Την Πέμπτη μάλιστα αποκλείστηκε στο κύπελλο εντός έδρας από τη Λέτσε, που είναι ομάδα Β’ κατηγορίας.

Η ομάδα του Τιάγκο Μότα αντιμετωπίζει σοβαρά αμυντικά προβλήματα. Με 38 γκολ παθητικό έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο ιταλικό πρωτάθλημα, πίσω μόνο από την ουραγό Σαλερνιτάνα.

Γενικά, η Σπέτσια αμύνεται με αφέλεια και επιτρέπει πολλές φάσεις στους αντιπάλους της, κάτι που φαίνεται και στα xGoals των τελευταίων αγώνων της. Στο 2-0 από τη Ρόμα τα xGoals ήταν 2,30-0,61, στο 2-0 από την Ιντερ 2,85-0,25, στο 0-1 από την Μπολόνια τα xGoals ήταν πάλι εναντίον της (0,64-0,93), όπως επίσης και στο 5-2 με την Αταλάντα (2,58-0,93). Μόνο στο 2-2 με τη Σασσουόλο είχε καλύτερα xGoals (2,36-1,45), όμως ακόμη και εκεί δέχθηκε φάσεις για τουλάχιστον ένα γκολ.

Συνολικά, στις πρώτες 17 αγωνιστικές, η Σπέτσια έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόνο μία φορά και λογικά δεν θα είναι εύκολο να τα καταφέρει απέναντι στην Έμπολι, που έχει σκοράρει σχεδόν σε όλες τις έδρες που έχει παίξει (Γιουβέντους, Κάλιαρι, Σαλερνιτάνα, Σασσουόλο, Βερόνα, Τορίνο, Νάπολι).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Σπέτσια – Έμπολι: 2 (απόδοση 2.40), 16:00

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό