35.5 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Πέρασε με τεσσάρα από τη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός Κ23 – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Νικηφόρα έκλεισε τις υποχρεώσεις του ο Ολυμπιακός Κ23 για το πρωτάθλημα της Super League 2, καθώς επιβλήθηκε του Παναθηναϊκού με 1-4 για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των Play Outs, εκτός έδρας.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο, καθώς μόλις στα 50 δευτερόλεπτα, ο Αλγκασίμ Μπα εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα του Παναθηναϊκού και άνοιξε το σκορ για το 0-1.

Στο 7ο λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, όταν ο Δ. Ρέτσος ανέτρεψε τον Σαρδέλη και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος, όμως ο Μπότης είπε «όχι» και κράτησε το 0-1 υπέρ του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου και είχαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, όταν στο 17’ ο Μπα βρέθηκε στην περιοχή, όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός έγινε απειλητικός και ισοφάρισε στο 30′, με τον Καλοσκάμη να γίνεται αποδέκτης της μπάλας μετά το λάθος της άμυνας του Ολυμπιακού και να πλασάρει σωστά για το 1-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν με το πόδι στο… γκάζι και κατάφεραν σε διάστημα επτά λεπτών να σημειώσουν δύο γκολ. Αρχικά στο 50’ ο Ι. Ιμπαγάσα εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Μπα με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-2, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Αλγκασίμ Μπα, έγινε δημιουργός, δίνοντας ασίστ στον Σαπουντζή ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-3.

Ο «χορός» των γκολ για την ομάδα του Πειραιά έκλεισε στο 74’, όταν ο Μπα πάτησε περιοχή και κέρδισε πέναλτι από τον Καρακασίδη, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος πετυχαίνοντας χατ τρικ κάνοντας το 1-4 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Στο 85’ ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει ακόμα ένα γκολ με τον Βλαχομήτρο, όμως αυτό ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά από υπόδειξη του βοηθού.

Έτσι έμεινε το 1-4 και ο Ολυμπιακός Κ23 πήρε τη νίκη στο τελευταίο του ματς για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Παναθηναϊκός (Σ. Αντωνίου): Καρακασίδης, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Καλοσκάμης (75′ Χατζηιωάννου), Φουρτάδο, Κρυπαράκος (84′ Καρβούνης), Σαρδέλης (66′ Μαντσίνι), Νταμπίζας, Λάμψιας (75′ Τσέβας), Καράμπας (66′ Τουρκοχωρίτης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Α. Ιμπαγάσα): Μπότης, Λάιντνερ (80′ Καράκουτης), Δ. Ρέτσος, Τανούλης, Μαυρουδής, Μαρίνος, Κατσουλίδης (46′ Αργυρίου), Σαπουντζής, Πινακάς (46′ Σγουρός), Ιμπαγάσα (71′ Πατήρας), Μπα (77′ Βλαχομήτρος).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό