23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πέρασαν στους «16» Σίτι, Παρί, Ρεάλ, Ίντερ και Σπόρτινγκ Λισσαβόνας

Ειδήσεις Ελλάδα

Εντυπωσιακά ματς στο φινάλε της 5ης αγωνιστικής

Στη φάση των νοκ άουτ αγώνων του Champions League βρίσκονται από απόψε οι Ρεάλ Μαδρίτης, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν, μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση των ομίλων. Από… σπόντα προκρίθηκε στους «16» και η Ίντερ, που είχε επιβληθεί νωρίτερα με 2-0 της Σαχτάρ Ντόνετσκ για την 5η αγωνιστική.

Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι στο Βέλγιο για τον 1ο όμιλο, με την Λειψία να συντρίβει από το πρώτο ημίχρονο  (4-0) την Μπριζ, της οποίας… έκλεισε το σπίτι με 5-0, ενώ Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν έπαιζαν στην Αγγλία για την πρωτιά του ομίλου. Το τελικό 2-1 κλείνει τους λογαριασμούς για το φινάλε, καθώς η Σίτι ξέφυγε με 4 βαθμούς από τη γαλλική ομάδα.

Στην επόμενη φάση πέρασε και η Ρεάλ Μαδρίτης από τον 4ο όμιλο, καθώς η νίκη της 3-0 μέσα στην έδρα της Σέριφ την έφερε στην κορυφή του ομίλου, ενώ επέτρεψε και στην Ίντερ να μην ανησυχεί για την πρόκριση για την τελευταία αγωνιστική που δοκιμάζεται στην Ισπανία απέναντι στην «βασίλισσα».

Στον 2ο όμιλο η Λίβερπουλ συνέχισε τον υγιεινό περίπατο της μετά το 2-0 επί της Πόρτο στο «Άνφιλντ» και έχει το απόλυτο των βαθμών σε 5 αγώνες. Στο ίδιο γκρουπ, η Ατλέτικο Μαδρίτης απέτυχε να νικήσει στην Ισπανία την Μίλαν, και μάλιστα ηττήθηκε με 1-0 και έβαλε την ιταλική ομάδα στο κόλπο της πρόκρισης.  Πλέον η ιταλική ομάδα ισοβαθμεί με την Ατλέτικο στους 4 πόντους, ενώ 5 βαθμούς έχει η Πόρτο, η οποία την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την ομάδα της Μαδρίτης και η Μίλαν την Λίβερπουλ.

Στον 3ο όμιλο, πέρα του Άγιαξ που έχει προκριθεί, η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας με την εντός έδρας νίκη της 3-1 επί της Ντόρτμουντ πέρασε στους «16», καθώς είναι 3 βαθμούς μπροστά από τη γερμανική ομάδα και υπερτερεί σε γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια, αφού μετράνε από μία νίκη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό