22.2 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Πέρασαν με τεσσάρα από τη Θεσσαλονίκη οι Νέοι – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ομάδα Νέων του Θρύλου ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι καταιγιστική και επιβλήθηκε εκτός έδρας του Άρη με 0-4 για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ19.

Ο Ολυμπιακός είχε σαν απόλυτο πρωταγωνιστή τον Χαράλαμπο Κωστούλας, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ, ενώ το τέταρτο τέρμα σημείωσε ο Φάνης Μπακούλας.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό, όταν ο Λιατσικούρας μοίρασε κάθετα για τον Πνευμονίδη, εκείνος είδε την κίνηση του Κωστούλα στην καρδιά της περιοχής με τον τελευταίο να πλασάρει σωστά για το 0-1.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τον Ολυμπιακό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να δημιουργεί ευκαιρίες με σημαντικότερη εκείνη του Παπακανέλλου στο 20ο λεπτό που πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι Πειραιώτες ήταν πολύ ανώτεροι και τελείωσαν από νωρίς την υπόθεση νίκη. Στο 48′ ο Μουζακίτης έκανε εκπληκτική μπαλιά στο χώρο για τον Κωστούλα και εκείνος με μονοκόμματο σουτ νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 0-2.

Δέκα λεπτά και συγκεκριμένα στο 58′ ο Παπακανέλλος έκανε σπουδαία ενέργεια από αριστερά, γύρισε την μπάλα στην περιοχή και εκεί ο Χαράλαμπος Κωστούλας σημείωσε το 0-3 πετυχαίνοντας το τρίτο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αρκετά χωρίς να υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες, όμως στο 82′ ο Φάνης Μπακούλας έκανε μία απίστευτη ενέργεια περνώντας δύο αντιπάλους και πλασάροντας σωστά για το 0-4 που ήταν και το τελικό σκορ.

Λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός είχε σημαντικές ευκαιρίες να πετύχει και πέμπτο τέρμα, όμως τόσο ο Τουφάκης, όσο και ο Λίγδας δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού είναι με αντίπαλο τον Ατρόμητο εντός έδρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ρ. Πιτό): Γεωργακόπουλος, Δάμα, Πρεκατές (65′ Καρκατσάλης), Παναγάκος, Λιατσικούρας, Μπακούλας, Μουζακίτης, Παπακανέλλος (65′ Γιουσούφ), Πνευμονίδης (65′ Τουφάκης), Κωστούλας (80′ Λίγδας), Αλαφάκης (80′ Ρολάκης).

Άρης: Κυριαζής, Βέργας, Δουπατσής, Σιταράς, Σεβαστίδης, Σέφα (46′ Καρακώστας), Χαρούπας, Μεμέτογλου (86′ Πασχαλίδης), Καραμανλής, Γεωργίου, Βεριντιάνο (62′ Τότσικας)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό