24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πέρασαν και από το Περιστέρι οι Έφηβοι – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Εύκολη νίκη πέτυχαν οι Έφηβοι του Ολυμπιακού απέναντι στον Ατρόμητο, καθώς επικράτησαν με 3-0 εκτός έδρας, για την 14η αγωνιστική της δεύτερης φάσης των ομίλων για το πρωτάθλημα Super League Κ17.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.

Στο 29′ ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με το πέναλτι που εκτέλεσε ο Φίλης, ενώ δέκα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 39′ ο Λίγδας είδε την κίνηση του Σούφκα και ο τελευταίος έκανε το 0-2, δίνοντας μεγάλο προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός συνέχισε να είναι πιεστικός, ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά τις γραμμές του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έχει αρκετές ευκαιρίες και να βρει και τρίτο τέρμα στο 86′, όταν μετά από ασίστ του Σούφκα, ο Κτένας σημείωσε το 0-3 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη είναι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό εντός έδρας.

Ατρόμητος: Βελέντζας, Δημοσθενιάδης, Τσιαμπέλας, Χαραλαμπίδης, Μπέης, Αλεξίου, Πούλος, Κώτσης, Λοϊζίδης, Καζερός, Σαρηγιάννης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δ. Μαυρογενίδης): Κουρακλής, Κουτσόπουλος, Αλαφάκης (84′ Παυλάκης), Πλιώνης, Παναγάκος, Φίλης (56′ Δάμα), Πνευμονίδης (84′ Δρικός), Λιατσικούρας, Σούφκα, Δαρβίρας (56′ Τουφάκης), Λίγδας (70′ Κτένας).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό