18.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πέντε σκέψεις που κάναμε βλέποντας τη νέα ‘Cruella’

Ειδήσεις Ελλάδα

Λογικά έχεις ακούσει κι εσύ ότι “τα καλά κορίτσια πάνε στον παράδεισο, τα κακά πάνε παντού”. Συγκεκριμένα, πηγαίνουν στη μεγάλη οθόνη και γίνονται η αφορμή για τόσες ταινίες και σειρές. Η νέα Cruella είναι μία τέτοια περίπτωση. Πολύ πριν την Glenn Close, υπήρχε ένα κορίτσι, η Estella που ήθελε να γίνει σχεδιάστρια μόδας. Το πώς όμως κατέληξε να κυνηγά κουτάβια για τη γούνα τους, είναι άλλο θέμα.

Στη νέα ταινία της Disney παρακολουθούμε αυτή την origin ιστορία να ξεκινά και να εκτυλίσσεται, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύσει κανένα σκυλί Δαλματίας. Αν δεν έχεις δει την ταινία μπορείς να σταματήσεις εδώ, για να μην μας κατηγορήσεις για spoilers αργότερα.

H Emma Stone και η Emma Thompson είναι ένα από τα καλύτερα δίδυμα της μεγάλης οθόνηςΣε μία ταινία όπου η ιστορία δεν είναι και τόσο στο επίκεντρο, όσο οι χαρακτήρες της, οι δύο αυτές ξεπερνούν κάθε πρόβλεψη. Η ταινία είναι αφιερωμένη στη μεταξύ τους διαμάχη, και η καθεμία λάμπει για διαφορετικούς λόγους. Η Emma Stone γίνεται η Cruella που αξίζαμε μετά την ερμηνεία της Glenn Close, ενώ η Emma Thompson μάς αποδεικνύει για άλλη μία φορά ότι κανένας ρόλος δεν μπορεί να την περιορίσει.

Η Florence Welch ερμήνευσε το καλύτερο soundtrackΤο τραγούδι της Florence Welch για την ταινία είναι η υπενθύμιση που χρειαζόσουν για να παρακολουθείς πάντοτε τους τίτλους τέλους μίας ταινίας. Τραγουδά “Call Me Cruella” και μάς κάνει όλους να ταυτιστούμε με την ηρωίδα αρκετά. Προσθήκη σε όλες τις playlists; Check!

Τελικά, δεν έχουμε πολλούς λόγους να αντιπαθούμε την CruellaAυτός ακριβώς ήταν και ο λόγος δημιουργίας της ταινίας. Βλέποντας την παιδική ηλικία και την εξέλιξη της Estella, έχουμε όλους τους λόγους να πιστεύουμε ότι η Cruella ήταν κάτι το αναπόφευκτο. Η villain της Disney αποδομείται κι εμάς δεν μας μένει απολύτως κανένας λόγος να τη μισούμε ή να τη φοβόμαστε. Αυτά όλα θα τα αναθεωρήσουμε όταν βγει και το sequel της ταινίας που είναι ήδη στα σκαριά.

Θα μπορούσαμε να φανταστούμε ένα fashion show με τα κουστούμια της ταινίαςΣε ένα από τα πολλά σημεία που κερδίζει η Cruella έδαφος ως ταινία της χρονιάς, είναι και το ενδυματολογικό. Τα υπέροχα κουστούμια αποδεικνύουν αρχικά τι μυαλό είχε η Estella σχετικά με τη μόδα. Αλλά από εκεί και πέρα, η ταινία μοιάζει με ένα μοναδικό catwalk, όπου δεν χορταίνουμε να βλέπουμε το ένα outfit μετά το άλλο.

Mετά την Cruella, θέλουμε να δούμε το origin story της UrsulaΜπορεί κάπως τα origin stories να έχουν κουράσει τα τελευταία χρόνια, υπάρχουν όμως ηρωίδες, όπως η Cruella, που πραγματικά το αξίζουν. Άλλη μία τέτοια περίπτωση, της οποίας το παρελθόν αξίζει να γνωρίσουμε, είναι η Ursula, η κακία από την Μικρή Γοργόνα. Η μάγισσα της θάλασσας άξιζε σίγουρα μία καλύτερη αντιμετώπιση στη μεγάλη οθόνη. Είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος θα τη συμπαθούσαμε κι αυτή.

Διαβάστε ακόμη: 

-Nespresso Χ Chiara Ferragni: Η καλοκαιρινή συνεργασία που μας ενθουσίασε

-Συνταγή για παστέλι με φιστίκι Αιγίνης και μέλι

: Savoirville

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό