20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πέντε πράγματα που δεν πρέπει να αφήνεις στο αυτοκίνητο όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί να προκαλέσουν μικρές και μεγάλες ζημιές
Όταν αλλάζει ο καιρός και ανεβαίνει η θερμοκρασία ένα από τα πράγματα που πρέπει να θυμάσαι να προσέχεις είναι τα αντικείμενα που αφήνεις στο αυτοκίνητο. Κι αυτό γιατί είτε μπορεί να χαλάσουν τα ίδια είτε να προκαλέσουν ζημιά.
Δες παρακάτω πέντε από αυτά τα πράγματα που δεν πρέπει να αφήνεις στο αυτοκίνητο…
Αναπτήρας
Ο αναπτήρας είναι μικρός αλλά μπορεί να κάνει μία κανονική έκρηξη μέσα στο αυτοκίνητο όταν δημιουργηθεί πολύ μεγάλη θερμοκρασία.
Φάρμακα
Τα φάρμακα πρέπει να φυλάσσονται σε συγκεκριμένες θερμοκρασίες οπότε δεν πρέπει να τα ξεχνάμε στο αυτοκίνητο όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία.
Γυαλιά ηλίου
Τα γυαλιά ηλίου για τα οποία μπορεί να έχεις δώσει μια μικρή περιουσία μπορεί να χαλάσουν αν τα αφήσεις σε τόσο ζεστό περιβάλλον για ώρα. Ειδικά αν είναι κατασκευασμένα από πλαστικό μπορεί να χαλάσει το σχήμα τους.
Αναψυκτικά σε κουτάκι
Αν ξεχάσεις το κουτάκι με το αναψυκτικό μέσα στο αυτοκίνητο υπάρχει η περίπτωση η υψηλή θερμοκρασία μαζί με κάποια συστατικά του αναψυκτικού σε κουτάκι να προκαλέσουν μία μικρή έκρηξη. Και σίγουρα δεν το θες…
Τσίχλες και καραμέλες
Αν δε θες να δεις τα καθίσματά σου να χρειάζονται ειδικό καθάρισμα από τις κολλημένες τσίχλες και καραμέλες, φρόντισε να μην τις ξεχνάς μέσα σε ένα αυτοκίνητο με υψηλή θερμοκρασία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό