16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πέντε αθλητές διορίζονται σε δημόσιες δομές υγείας

Ειδήσεις Ελλάδα

Πέντε αθλητές και αθλήτριες, που είχαν διακριθεί στο παρελθόν στα αθλήματά τους, διορίζονται σε δημόσιες δομές υγείας.

Με απόφαση της Γενικής Διεύθυνσης Υπηρεσιών Υγείας του υπουργείου Υγείας και της Γενικής Διεύθυνσης Οργάνωσης Αθλητισμού του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο Αντώνιος Μαυρίδης, ο Γεώργιος Καρατάγκας, η Σεμιχά Ριζάογλου, η Άννα Λάλλα και ο Ευρυσθένης Νικολαΐδης διορίζονται σε κενές θέσεις υγειονομικών δομών ανά την Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ευρυσθένης Νικολαΐδης είχε καταλάβει την 3η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης ανδρών-γυναικών που διεξήχθη το 2009 στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, στο οποίο συμμετείχε ως μέλος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας. Ο αθλητής είχε προσφύγει μαζί με τους επίσης αθλητές του υγρού στίβου, Σπύρο Γιαννιώτη, Γιάννη ΚαλαΪτζογλίδη και Αντώνη Τσουρουνάκη, στα Διοικητικά Δικαστήρια, προκειμένου να λάβουν την προβλεπόμενη από το νόμο οικονομική βοήθεια για τις εξαιρετικές αγωνιστικές τους διακρίσεις ως μέλη της εθνικής ομάδας, σε παγκόσμια πρωταθλήματα. Ωστόσο, το ΣτΕ απέρριψε τα αιτήματά τους, με το σκεπτικό ότι τα αθλήματά τους δεν περιλαμβάνονται στο επίσημο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και δεν διεξάγονται σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Σεμιχά Ριζάογλου είναι αθλήτρια παραολυμπιακής κολύμβησης και έχει κατακτήσει χάλκινα μετάλλια σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ το 2009 είχε αναδειχτεί αθλήτρια της χρονιάς από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου. Τέλος, η Άννα Λάλλα έχει καταγράψει αξιόλογες επιδόσεις στην κολύμβηση.

Πρόγραμμα κατά της παχυσαρκίας από το υπουργείο Υγείας – Δωρεάν υπηρεσίες στους δικαιούχους

Πλεύρης: Στο Σπηλιοπούλειο η πρώτη δημόσια δομή ανακουφιστικής φροντίδας

Εκλογές 2023: «Κλείδωσε» ο Μάιος – Σε ετοιμότητα το υπουργείο Εσωτερικών

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό