27.9 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Πέντε Άγγλοι οπαδοί συνελήφθησαν στην Κολονία

Ειδήσεις Ελλάδα

Πέντε οπαδοί της Αγγλίας συνελήφθησαν στο RheinEnergieStadion της Κολονίας την Τρίτη, στον αγώνα της ομάδας τους με την Σλοβενία (0-0).

Δύο απ΄ αυτούς συνελήφθησαν για επίθεση, δύο για απόπειρα εισόδου στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο κι ένας για εγκληματική ζημία.

Η Αστυνομική Μονάδα Ποδοσφαίρου του Ηνωμένου Βασιλείου (UKFPU) επιβεβαίωσε τις συλλήψεις σε σημερινή (26/6) ανακοίνωσή της, προσθέτοντας ότι η πλειονότητα των περίπου 15.000 οπαδών της Αγγλίας στην Κολονία είχαν «εξαιρετικά καλή συμπεριφορά, χωρίς να έχoyn αναφερθεί αναταραχές».

Οκτώ οπαδοί της Αγγλίας συνελήφθησαν στη Φρανκφούρτη μετά την ισοπαλία 1-1 με τη Δανία την περασμένη εβδομάδα, ενώ ένας συνελήφθη πριν από την πρεμιέρα των «Τριών Λεόντων» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με τη Σερβία, στις 16 Ιουνίου.

Η ισοπαλία της Αγγλίας με τη Σλοβενία της εξασφάλισε την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο. Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ εξασφάλισε την πρόκριση στη φάση των «16» χάρη στα αποτελέσματα σε άλλους ομίλους και τώρα, στα νοκ άουτ, θα αντιμετωπίσει μια από τις ομάδες που κατετάγησαν τρίτες στα άλλα γκρουπ.

Η Ολλανδία είναι μία από τις ομάδες που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει η Αγγλία στο Γκελζενκίρχεν την Κυριακή (30/6).

Ανάλογα με τα σημερινά αποτελέσματα, η Αγγλία θα μπορούσε επίσης να παίξει με την τρίτη ομάδα του 5ου ομίλου, η οποία ενδέχεται να είναι οποιαδήποτε από το Βέλγιο, την Σλοβακία, την Ρουμανία ή την Ουκρανία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό