31.9 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Πένθος για την αιφνίδια απώλεια του Σάρκιτς

Ειδήσεις Ελλάδα

Πένθος στο Μαυροβούνιο και στον σύλλογο της Μίλγουολ (Championship Αγγλίας) για τον αδόκητο χαμό του Μαυροβούνιου διεθνή τερματοφύλακα Ματίγια Σάρκιτς, σε ηλικία μόλις 26 ετών.

«Όλοι στον σύλλογο στέλνουν την αγάπη τους και τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια και τους φίλους του Ματίγια. Ο σύλλογος δεν θα κάνει περαιτέρω σχόλια αυτήν την στιγμή και θα ζητήσει να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή της οικογένειας του Ματίγια», ανέφερε η ενημέρωση του συλλόγου.

Σύμφωνα με τον Τύπο της βαλκανικής χώρας ο Σάρκιτς ένιωσε αδιαθεσία στο διαμέρισμά του, στην πόλη Μπούντβα. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που έφτασαν τον βρήκαν νεκρό περί τις 06:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο Σάρκιτς γεννήθηκε στην Αγγλία αλλά έζησε στο Βέλγιο και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Άντερλεχτ. Στα 18 του τον απόκτησε η Άστον Βίλα, που τον παραχώρησε δανεικό σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών.

Στη συνέχεια μετακινήθηκε στη Γουλβς (2020), απ΄ όπου παραχωρηθεί ξανά ως δανεικός στις Σρούσμπερι, Μπέρμιγχαμ και Στόουκ, ενώ τον Αύγουστο του 2023 υπέγραψε στην Μίλγουολ, με την οποία κατέγραψε 32 αγώνες στο πρωτάθλημα κι έναν στο Κύπελλο.

Ο εκλιπών υπήρξε 9 φορές διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, με τελευταίο παιχνίδι το φιλικό απέναντι στο Βέλγιο πριν από δέκα ημέρες (5 Ιουνίου).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό