24.9 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Πέναλτι, αποβολή, 4άρα πρωτιάς ο ΠΑΟΚ στον Βόλο και «ζέσταμα» ενόψει Γαλατασαράι

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες, μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Δικέφαλος επικράτησε 4-1 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League και με 13 βαθμούς συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή. Στους τρεις παρέμειναν οι Θεσσαλοί.

Το παιχνίδι είχε γρήγορο από τα πρώτα του λεπτά. Ο Κοτάρσκι ήταν σωτήριος, καθώς έπιασε πέναλτι στο 3ο λεπτό του παιχνιδιού, με τον Σβαμπ στο 24′ να ανοίγει το σκορ από την άσπρη βούλα. Στο 35ο λεπτό αποβλήθηκε για τους Θεσσαλούς ο Φεράρι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος. Στο 49ο λεπτό προειδοποίησε, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουργκ και την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι, έπειτα από την απόκρουση του Κόβακς. Στο 54ο λεπτό ο Δικέφαλος διπλασίασε τα τέρματά του. Ο Τισουντάλι από τα αριστερά, συνεργάστηκε με Τάισον και Μουργκ, ο Μαντί Καμαρά έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Αυστριακό, εξουδετερώνοντας τον τερματοφύλακα του Βόλου και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Βόλος απάντησε άμεσα, μειώνοντας στο σκορ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Μεντιέτα πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Γκλάβτσιτς έκανε το λάθος, στέλνοντας την μπάλα στον Τισουντάλι, εκείνος άνοιξε την μπάλα στα αριστερά στον Τάισον, ο οποίος πλάσαρε με τη μία για το 3-1 στο 60ο λεπτό.

Στο 89ο λεπτό ο Τσάλοφ πέτυχε το πρώτο του γκολ, με απροσδόκητο τρόπο. Ο Κόβατς έσπρωξε από μπροστά του τον Ρώσο φορ. Στη συνέχεια εκτέλεσε το ελεύθερο, με την μπάλα να βρίσκει πάνω στην πλάτη του Τσάλοφ και να καταλήγει στα δίχτυα για το 4-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Βόλος (Χοακίν Γκόμεζ): Κόβατς, Μύγας, Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Μπερναντού, Γκλάβτσιτς (72’ Κόμπα), Ασεχνούν (40’ Σμέλερς), Μεντιέτα, Άλτμαν (61’ Βιγιαφάνες), Κόντε (61’ Κόσζτα)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Κόλεϊ, Μπάμπα (68’ Ότο), Καμαρά, Σβαμπ (67’ Μπακαγιόκο), Ντεσπόντοφ, Μουργκ (67’ Κωνσταντέλιας), Τάισον (79’ Σορετίρε), Τισουντάλι (67’ Τσάλοφ)

Ο ΠΑΟΚ στρέφει το βλέμμα του στην Γαλατάσαραϊ, καθώς την Τετάρτη (25/9, 22:00) θα αντιμετωπίσει την τουρκική ομάδα εκτός έδρας για τη League Phase του Europa League.

Την επόμενη αγωνιστική (29/9, 21:30) κοντράρεται με τον Άρη στην Τούμπα. Ο Βόλος από την πλευρά του θα φιλοξενήσει την Athens Kallithea (28/9, 17:00).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό