14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πέμπτος ο Άρης με χατ-τρικ του Γκαρθία

Ειδήσεις Ελλάδα

Με ξέσπασμα στο β΄ ημίχρονο και χατ-τρικ του Μάνου Γκαρθία, ο Άρης νίκησε με 3-0 τον Βόλο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τη 19η αγωνιστική και προσπέρασε τους Θεσσαλούς στην κατάταξη, ανεβαίνοντας πέμπτος.

Η νίκη της ομάδας του Άλαν Πάρντιου ήταν δίκαιη καθώς είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης στη μεγαλύτερη διάρκειά της, έχασε ωστόσο στα μισά του πρώτου ημιχρόνου τον Εμπακατά, με τράβηγμα στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο.

Η μορφή του αγώνα άλλαξε στα 68 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του β΄ μέρους, όταν Μαντσίνι και Γκαρθία έφυγαν από δεξιά στην αντεπίθεση και ο Ισπανός μέσος πλάσαρε ψηλά στη γωνία του Κλέιμαν ανοίγοντας στο σκορ.

Ο Ισπανός μέσος το πανηγύρισε κρατώντας φανέλα με το όνομα του Αλκιβιάδη Καμπανού και το νούμερο 19, αλλά η βραδιά είχε μεγάλη συνέχεια για τον Γκαρθία.

Στο 60΄ κράτησε την μπάλα και με προσποίηση και σουτ κάτω από τα πόδια του Εσκοβάλ διπλασίασε, για να δώσει εμφατικό τόνο στην παρουσία του με ένα τρίτο γκολ στο 74΄, όταν με εξαιρετικό δεξί σουτ δεν άφησε περιθώριο στον Κλέιμαν, για το τελικό 3-0.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό