23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πέθανε στον ύπνο του ο ηθοποιός Ray Liotta- Το αντίο της JLo

Ειδήσεις Ελλάδα

 

Τη θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Ray Liotta. Ο διάσημος ηθοποιός πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 67 ετών.

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο ηθοποιός πέθανε στον ύπνο του στη Δομινικανή Δημοκρατία, όπου γύριζε την ταινία «Dangerous Waters». Δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του.

Ο γνωστός πρωταγωνιστής ταινιών της δεκαετίας του ’90, όπως το Goodfellas, αφήνει πίσω μια κόρη αλλά και την αρραβωνιαστικιά του, με την οποία θα παντρευόντουσαν σύντομα.

Απόφοιτος της σχολής υποκριτικής του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι, ο Ray Liotta διακρίθηκε αρχικά συμμετέχοντας σε τηλεοπτικές σειρές, όπως στο σίριαλ «Στην Εντατική», λαμβάνοντας ένα βραβείο Emmy κι ένα Prism.

Η ερμηνεία του, ωστόσο στο έργο του Μάρτιν Σκορσέζε, «Goodfellas» του 1990, όπου ενσάρκωσε τον Χένρι Χιλ, ήταν αυτή που τον έφερε στο προσκήνιο της παγκόσμιας προσοχής.

Η Jennifer Lopez, η οποία συμπρωταγωνιστούσε με τον Ray Liotta στην αμερικάνικη σειρά Shades of Blue έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου αποχαιρέτησε τον διάσημο ηθοποιό.

«Ο Ray ήταν ο συνεργάτης μου στο έγκλημα στη σειρά Shades of Blue… Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι το πόσο ευγενικός ήταν με τα παιδιά μου. Ο Ray ήταν η επιτομή του σκληρού άντρα που μέσα του όμως ήταν ευαίσθητος. Μάλλον αυτό ήταν που τον έκανε τόσο συναρπαστικό ηθοποιό. Το αυθεντικό «καλό παιδί». Μοιραστήκαμε έντονες στιγμές στα γυρίσματα αυτά τα τρία χρόνια. Όταν πρωτοάκουσα ότι πήρε τη δουλειά στη σειρά, ήμουν ενθουσιασμένη και την πρώτη φορά που ήρθε στο σετ για να γυρίσουμε την πρώτη μας σκηνή υπήρχε μια σπίθα αλλά και ένας αμοιβαίος σεβασμός, όπου και οι δυο μας ξέραμε ότι αυτό θα οδηγήσει σε κάτι καλό.

Απολαύσαμε να κάνουμε μαζί τις σκηνές και ένιωθα τόσο τυχερή που τον είχα και δουλεύαμε μαζί και μάθαινα από εκείνον. Όπως όλοι οι καλλιτέχνες ήταν περίπλοκος, ειλικρινής, τίμιος και τόσο συναισθηματικός. Χάσαμε έναν υπέροχο άντρα σήμερα… Αναπαύσου Ray… Είναι τόσο λυπυρό που σε χάσαμε τόσο σύντομα. Θα σε θυμάμαι για πάντα. Στέλνω αγάπη και δύναμη στην κόρη σου, Karsen, στην οικογένειά σου και σε όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα» έγραψε η Jennifer Lopez, ραγίζοντας καρδιές.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό