20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πέθανε ο 16χρονος που παρασύρθηκε από όχημα της ΕΛΑΣ -Χαρίζονται τα όργανά του

Ειδήσεις Ελλάδα

Έχασε τη μάχη ο 16χρονος που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου μετά το πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην οδό Δενδροποτάμου, στους Αμπελόκηπους, το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης.

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, σήμερα ανακοινώθηκε στην οικογένεια ο θάνατος του νεαρού. Η οικογένεια, επιδεικνύοντας μεγαλείο ψυχής, αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα του 16χρονου.

Το παιδί είχε παρασυρθεί κινούμενο με το ποδήλατό του στη συμβολή των οδών Δενδροποτάμου με 28ης Οκτωβρίου από συμβατικό όχημα της αστυνομίας και η υπόθεση βρίσκεται ήδη στο στάδιο της προανάκρισης.

Ο πατέρας του νεαρού είχε απευθύνει έκκληση τις προηγούμενες ημέρες για να βρεθεί οποιοσδήποτε αυτόπτης μάρτυρας που να μπορεί να γνωρίζει για το περιστατικό.

Μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα, ενώ σημειώνεται πως το περιστατικό δεν καταγράφηκε από κάποια κάμερα ασφαλείας καθώς στο σημείο υπάρχει στρατόπεδο και απαγορεύεται η βιντεοσκόπηση.

Μαθήτρια ξέσπασε σε κλάματα για τον 16χρονο Μιχάλη

Η μαθήτρια της Γ’ Λυκείου του 2ου ΓΕΛ Σταυρούπολης, Μελίνα Καλαϊτζίδη, “λύγισε” και ξέσπασε σε κλάματα, μιλώντας για τον αδικοχαμένο συμμαθητή της. “Είναι πολύ δύσκολο το συναίσθημα. Έχουμε δρόμους που δεν έχουν πεζοδρόμια και χωρίς φανάρια. Το παιδί ήταν πολύ ευγενικό και είναι πολύ δύσκολο να χάνουμε έναν μαθητή γιατί ίσως δεν τηρήθηκαν κάποιοι οδικοί κανόνες. Δεν υπάρχει σεβασμός στους κανόνες, που προστατεύουν εμάς” τόνισε μεταξύ άλλων η νεαρή μαθήτρια.

 

πηγή ethnos.gr/

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό