17 C
Athens
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Πέθανε ο σταρ του Baywatch Μάικλ Νιούμαν σε ηλικία 68 ετών

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Μάικλ Νιούμαν, ένας από τους ναυαγοσώστες της αγαπημένης σειράς Baywatch, πέθανε σε ηλικία 68 ετών.

Ο στενός φίλος του, ο σκηνοθέτης Ματ Φέλκερ, που ανέλαβε και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ «After Baywatch» επιβεβαίωσε τον θάνατο του ηθοποιού, σύμφωνα με το People.

«Κατάφερα να δω τον Μάικλ την τελευταία φορά που είχε τις αισθήσεις του και με κοίταξε με το χαρακτηριστικό του ύφος και μου είπε “ήρθες πάνω στην ώρα”», τόνισε ο Φέλκερ.

Ο Μάικλ Νιούμαν γεννήθηκε Λος Άντζελες και έγινε διάσημος τη δεκαετία του 1990 ως ένα από τα βασικά μέλη στο καστ του Baywatch. Εμφανίστηκε σε 150 επεισόδια της σειράς, περισσότερα από οποιονδήποτε άλλον, πλην του Ντέιβιντ Χάσελχοφ.

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη του με τη νόσο του Πάρκινσον και τα τελευταία χρόνια, συγκέντρωνε χρήματα σε συνεργασία με το Ίδρυμα «Michael J. Fox» για να συνδράμει στις έρευνες για θεραπεία.

«Ελπίζω η αφήγηση της προσωπικής μου ιστορίας να ευαισθητοποιήσει τη σημασία της εξεύρεσης μιας θεραπείας για το Πάρκινσον. Αυτή η ανίατη ασθένεια μου επέτρεψε πολύ χρόνο σκέψης, τον οποίο ίσως δεν ήθελα, αλλά μου έφερε σοφία» είχε πει τον περασμένο Αύγουστο, μιλώντας στο People.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό