35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Πέθανε ο εμβληματικός φροντιστής Πάρης Δερμάνης

Ειδήσεις Ελλάδα

Υπηρέτησε τον σύλλογο για 17 χρόνια

Ο Πάρης Δερμάνης, ο «αιώνιος» φροντιστής της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού και μια από τις πιο εμβληματικές μορφές του συλλόγου, έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου 8/6, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε τον τελευταίο μήνα.

Ο Δερμάνης, που απεβίωσε σε ηλικία 60 ετών, υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο την παραμονή του Game 4 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι και νοσηλευόταν αρχικά στη σερβική πρωτεύουσα και στη συνέχεια στην Αθήνα.

Η μπασκετική οικογένεια του Παναθηναϊκού στάθηκε στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή, αφιερώνοντάς του την πρόκριση στο Final Four και τον τίτλο της Euroleague στο Βερολίνο. Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος την οικογένεια του Παναθηναϊκού, καθώς ο Δερμάνης υπηρέτησε την ομάδα για 17 χρόνια, αφήνοντας πίσω του ένα σημαντικό κενό.

Με τη βοήθεια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τις ενέργειες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο Δερμάνης νοσηλεύτηκε στο Βελιγράδι και αργότερα μεταφέρθηκε στην Αθήνα, όπου τελικά απεβίωσε το πρωί του Σαββάτου 8/6.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απώλεια του Πάρη Δερμάνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου (8/6) σε ηλικία 60 ετών. Η ψυχή των αποδυτηρίων μας έδωσε μια γενναία μάχη από την 1η Μάϊου, αλλά δεν τα κατάφερε. Η διοίκηση, οι αθλητές, οι προπονητές και όλοι οι εργαζόμενοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR είμαστε συντετριμμένοι καθώς χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά και τους οικείους του. Δεν υπάρχουν λόγια…

Καλό ταξίδι Πάρη μας…».

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απώλεια του Πάρη Δερμάνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου (8/6) σε ηλικία 60 ετών. Η ψυχή των αποδυτηρίων μας έδωσε μια γενναία μάχη από την 1η Μαΐου, αλλά δεν τα κατάφερε. Η διοίκηση, οι αθλητές, οι… pic.twitter.com/8XMSYVGYVN

— Panathinaikos BC (@paobcgr) June 8, 2024

 

Και η ΚΑΕ Ολυμπιακός μέσω ανακοίνωσής της εξέφρασε τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Πάρη Δερμάνη αλλά και στην οικογένεια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια, στην οικογένεια , τους οικείους και στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον Πάρη Δερμάνη, που σήμερα (08/06) έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών.

Καλό ταξίδι…».



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό