16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πάτρα: 6χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε αγώνα καρτ (Pick)

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα 6χρονο παιδί τραυματίστηκε σοβαρά σήμερα το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια αγώνα καρτ (Pick) στο κέντρο της Πάτρας. Το ατύχημα συνέβη περίπου στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής (19/9) όταν ο οδηγός ενός καρτ έχασε τον έλεγχο του, ύστερα από επαφή που είχε με ένα άλλο καρτ και έπεσε πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα στο σημείο που βρισκόταν το αγόρι, με αποτέλεσμα να το τραυματίσει βαρύτατα στο κεφάλι.1Το άτυχο παιδί διακομίστηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Διασωληνώθηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ Παίδων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο. Σύμφωνα με τον διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων, Ανδρέας Ηλιάδης:
Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα. Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο αιμάτωμα και δεν θα χρειαστεί χειρουργείο. Είμαστε αισιόδοξοι και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να επιστρέψει ο μικρός Φώτης στην οικογένεια του.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε και ο οδηγός του καρτ που διεκομήσθη και αυτός στο νοσοκομείο του Ρίο.

Ο αγώνας διεκόπη και οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης προσήχθησαν λίγο μετά το ατύχημα στο Β΄ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών όπου και σχηματίζεται δικογραφία. Για το αν θα κρατηθούν ή όχι, θα αποφασίσει ο Εισαγγελέας.2Η ανακοίνωση των διοργανωτώνΤο PICK διεκόπη μετά από ατύχημα που συνέβη κατά τη διάρκεια επίδειξης ενός φιλανθρωπικού event με τη συμμετοχή πολλών επωνύμων. Ενώ ήταν σε εξέλιξη η επίδειξη το καρτ με το Νο2 αποσταθεροποιήθηκε στην ευθεία μετά από επαφή με άλλο καρτ και χτύπησε στα προστατευτικά πλαστικά (ζέρσεϊ). Στη συνέχεια η πορεία του ήταν ανεξέλεγκτη και χτύπησε ένα διερχόμενο ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίο.
Λόγω της εξέλιξης αυτής αποφασίστηκε η διακοπή του PICK. Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές για την κατανόησή τους. Από την πρώτη χρονιά οργάνωσης του PICK πρώτο μέλημα ήταν και παραμένει η ασφαλής διεξαγωγή των αθλητικών δραστηριοτήτων εντός πίστας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό