15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πάτρα: Νέες κινητοποιήσεις για τις αναστολές στα νοσοκομεία

Ειδήσεις Ελλάδα

Κινητοποιήσεων συνέχεια σήμερα από τους εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία της Πάτρας και όλης της Δυτικής Ελλάδας στους οποίους ξεκίνησε από χθες η επίδοση των αναστολών εργασίας επειδή δεν έχουν εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό.

Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους πραγματοποιώντας νέα στάση εργασίας για σήμερα (7-11 π.μ.) ενώ θα συμμετάσχουν στην στάση που έχει κηρύξει η ΠΟΕΔΗΝ από τις 11 π.μ.- 3 μ.μ. (όπως συνέβη και χθες). Λίγο πριν τις 11 το πρωί ξεκίνησε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της 6ης ΥΠΕ.

Σήμερα θα αρχίσει η επίδοση των αναστολών εργασίας σε περίπου 550 ανεμβολίαστους εργαζόμενους στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών και στο γενικό νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας.

Χθες παρέλαβαν τα έγγραφα που κοινοποιούν την αναστολή 25 εργαζόμενοι στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, σε 15 εργαζόμενους των νοσηλευτικών μονάδων Αιγίου και Καλαβρύτων, σε 37 εργαζόμενους στο Γενικό νοσοκομείο Αγρινίου και σε 49 συνάδελφους τους στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου. Περίπου 40 εργαζόμενοι στο Γ.Ν. Αγρινίου απουσιάζουν με αναρρωτική άδεια και αντίστοιχα άλλοι 46 στο Γ.Ν. Μεσολογγίου.

Στην Ηλεία, η επίδοση των εγγράφων αναστολής εργασίας ξεκίνησε από χθες το πρωί. Στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου περίπου 50 υγειονομικοί είναι ανεμβολίαστοι εκ των οποίων οι 10 είναι γιατροί.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό