27.7 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Πάτρα: Αιματηρή συμπλοκή ανηλίκων σε κεντρική πλατεία – Δύο τραυματίες στο νοσοκομείο

Ειδήσεις Ελλάδα

Δύο ανήλικοι ηλικίας 14 και 15 ετών, είναι οι τραυματίες αιματηρής συμπλοκής που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το pelop.gr, το σοβαρό επεισόδιο με μαχαιρώματα κατεγράφη στην Πλατεία Πυροσβεστείου, με τους τραυματίες να φέρουν τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο – πιθανόν μαχαίρι – να παραλαμβάνονται και να μεταφέρονται στο Νοσοκομείο.

Έρευνες για το περιστατικό διεξάγει η Αστυνομία, ωστόσο δεν έχουν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του επεισοδίου.

«Safe Youth»: Πώς θα λειτουργεί η εφαρμογή καταγγελιών περιστατικών βίας

Η εφαρμογή «Safe Youth» αποτελεί για γονείς και μαθητές ένα χρήσιμο εργαλείο, προκειμένου τα περιστατικά βίας να καταγγέλλονται και να αντιμετωπίζονται το συντομότερο και πριν η κατάσταση ξεφύγει. Η χρήση της εφαρμογής είναι απλή και γίνεται μέσω του gov.gr όπως εξήγησε ο Γιώργος Καλλιακμάνης στην εκπομπή «Action τώρα» του Action 24:

«Η εφαρμογή είναι απλή. Αρκεί να πληκτρολογήσει κάποιος τη λέξη καταγγελίες στην αναζήτηση. Εμφανίζεται η εφαρμογή του gov.gr, όπου υπάρχει μία λίστα με διάφορες καταγγελίες. Προχωρώντας υπάρχει η αναφορά περιστατικού ενδοσχολικής βίας και εκφοβισμού από γονείς και η αναφορά περιστατικού ενδοσχολικής βίας και εκφοβισμού από μαθητές και μαθήτριες. Εκεί λοιπόν, μπορεί να πει ο κάθε πολίτης, είτε ανήλικος 12-18 ετών, είτε ενήλικος και να καταγράψει την καταγγελία του».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό