16.4 C
Athens
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

«Πάτησε» Ελλάδα για την ΑΕΚ ο Ρομπέρτο Περέιρα []

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ρομπέρτο Περέιρα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα εντός συνόρων, για να ολοκληρώσει τα διαδικαστικά της μεταγραφής του στην ΑΕΚ. Ο Αργεντίνος μέσος έχει συμφωνήσει με την Ένωση έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο Περέιρα, υπήρξε παίκτης της Ρίβερ Πλέιτ από το 2008 έως το 2011 κάνοντας 45 εμφανίσεις και μοιράζοντας τέσσερις ασίστ. Εκεί, γνώρισε τον Ματίας Αλμέιδα, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες. Έπειτα, μετά τον υποβιβασμό της ομάδας, αποφάσισε να αποχωρήσει από την Λατινική Αμερική και να «κυνηγήσει» το όνειρο της Ευρώπης στην Ουντινέζε και την Ιταλία. 

Στην συνέχεια, πήγε στην Γιουβέντους που κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και έπειτα μετακόμισε στην Γουότφορντ και την Premier League. Αφού ο αγγλικός σύλλογος υποβιβάστηκε το 2020 από την πρώτη κατηγορία, επέστρεψε στην Ουντινέζε, όπου έμεινε ελεύθερος το 2024, κάνοντας στην τελευταία του χρόνια 27 εμφανίσεις στην Serie A με τέσσερα γκολ και ισάριθμες ασίστ. Επίσης, ήταν ο αρχηγός της για τρία χρόνια. 

Ο «Τούκου» θα είναι από τους βασικούς πυλώνες της ομάδας την φετινή σεζόν, σε μία θέση που ο Αλμέιδα έψαχνε έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του. Αξίζει να σημειωθεί πως την Πέμπτη (11/07), αναμένεται στην Αθήνα και ο Αμπουμακαρί Κοϊτά, ο οποίος έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ για τετραετές συμβόλαιο, ενώ με τον πρώην σύλλογό του, την Σιντ-Τρούιντεν, ο «δικέφαλος» της έδωσε ένα ποσό κοντά στα τέσσερα εκατομμύρια, για να τον αποκτήσει. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό