24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Πάτησε «γκάζι» και χάθηκε η Λίβερπουλ στο ντεμπούτο του Σλοτ, 2-0 την Ίπσουιτς [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις της στην Premier League και επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της «νεοφώτιστης» Ίπσουιτς. Οι Ντιόγκο Ζότα και Μοχάμεντ Σαλάχ βρήκαν τα δύο γκολ στο νικηφόρο ντεμπούτο του Άρνε Σλοτ στην άκρη του πάγκου, με τους «ρεντς» να ανεβάζουν… στροφές στο δεύτερο μέρος και να «καθαρίζουν» το ματς.

Ο Κώστας Τσιμίκας πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 79ο λεπτό αντί του Άντι Ρόμπερτσον, ενώ φυσικά στο «Πόρτμαν Ρόουντ» ξεχώρισε η παρουσία του Εντ Σίραν. Ο πασίγνωστος τραγουδιστής και μέτοχος στην Ίπσουιτς, ήταν ενθουσιασμένος και είχε βρεθεί από νωρίς στο γήπεδο, όπου μοίραζε φαγητό σε φιλάθλους!

Ταυτόχρονα, ο Άρνε Σλοτ έγινε ο πρώτος προπονητής που παίρνει νίκη στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Λίβερπουλ, μετά από τους Ζεράρ Ουγιέ και Ρόι Έβανς το μακρινό 1988!

Arne Slot is the first manager to win their opening Premier League game for Liverpool since Gérard Houllier and Roy Evans beat Southampton in 1998 when they were jointly in charge.

The new era has officially begun. 💪 pic.twitter.com/ZzsjmdfWWz

— Squawka (@Squawka) August 17, 2024

Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά προβληματικό για την Λίβερπουλ. Καμία ουσιαστική φάση για γκολ, κόρνερ μετά από… κόρνερ διαρκώς και η Ίπσουιτς φαινόταν να «πατούσε» καλύτερα. Ωστόσο, στο δεύτερο 45λεπτο οι παίκτες ανταποκρίθηκαν καλύτερα και η ομάδα παρουσίασε στο χορτάρι ό,τι έχει ζητήσει ο Σλοτ.

«Μίλησαν» Ζότα και Σαλάχ

Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ τροφοδότησε υπέροχα τον Μοχάμεντ Σαλάχ στο 60′, εκείνος γύρισε για τον Ντιόγκο Ζότα και ο Πορτογάλος πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Η Λίβερπουλ είχε μυρίσει… αίμα απέναντι στην άπειρη Ίπσουιτς και πέντε λεπτά αργότερα βρήκε και δεύτερο γκολ. Ο Σαλάχ συνεργάστηκε υπέροχα με τον Σομποσλάι και ο Αιγύπτιος βρήκε δίχτυα ξανά σε πρεμιέρα, για να κλειδώσει το «τρίποντο».

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:Ίπσουιτς (Κ. ΜακΚένα): Γουόλτον, Ντέιβις, Γκριβς, Γουλφέντεν, Τουανζέμπε (74′ Σμότζιτς), Μόρσι, Λουόνγκο (65′ Τέιλορ), Χάτσινσον, Τσάπλιν (65′ Χάρνες), Μπερνς (57′ Τζόνσον), Ντέλαπ (74′ Αλ Χαμάντι).Λίβερπουλ (Α. Σλοτ): Άλισον, Ρόμπερτσον (79′ Τσιμίκας), Φαν Ντάικ, Κουάνσα (46′ Κονατέ), Αλεξάντερ-Άρνολντ (77′ Μπράντλεϊ), ΜακΆλιστερ, Σομποσλάι, Ντίας, Σομποσλάι, Σαλάχ, Ζότα (79′ Χάκπο).



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό