Home Lifestyle Πάσχα: Γιατί σουβλίζουμε αρνί την Κυριακή; Πώς θα το κάνετε πιο νόστιμο...

Πάσχα: Γιατί σουβλίζουμε αρνί την Κυριακή; Πώς θα το κάνετε πιο νόστιμο από ποτέ

Ειδήσεις Ελλάδα

Το σούβλισμα του παραδοσιακού οβελία την Κυριακή του Πάσχα είναι το κύριο έθιμο των ημερών και η προσοχή όλων περιστρέφεται γύρω από το αρνάκι που… επίσης περιστρέφεται την ίδια ώρα πάνω από τη φωτιά.

Έστω και μακριά από το χωριό και την εξοχή, έστω και σε μικρές παρέες όπως προστάζουν τα σχετικά μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού, δεν νοείται ελληνική οικογένεια που να μην σουβλίσει αρνί το Πάσχα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version