21.1 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Πάρτι του Ολυμπιακού, διέλυσε με 3-0 την Μπράγκα

Ειδήσεις Ελλάδα

Αποδίδοντας ανά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ο Ολυμπιακός νίκησε την Μπράγκα με 3-0 απόψε στο Φάληρο και ξεκίνησε ιδανικά την παρουσία του στη League phase του Europa League.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο, μοιρασμένο, χωρίς τις μεγάλες στιγμές. Ο Ολυμπιακός απείλησε για πρώτη φορά με τον Έσε στο 31′ αλλά ο Ματέους έδιωξε σε κόρνερ.

Στο τελευταίο κομμάτι του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έγιναν πιο πιεστικοί και η υπεροχή τους καρποφόρησε στο 45′ και ενώ στο 41′ ο Τζολάκης έκανε μια σπουδαία επέμβαση σε σουτ του Όρτα.

Ο ίδιος παίκτης που πέρσι φόρεσε την φανέλα των Πειραιωτών, έκανε πολύ μεγάλο λάθος, ο Ζέλσον έκλεψε, πάσαρε στον Ελ Καμπί και ο Μαροκινός… killer άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος η εκκίνηση ήταν η ιδανική για τους Κυπελλούχους του περσινού Conference League. Στο 53′ ο Ροντινέι έκλεψε την μπάλα, πάσαρε στον χώρο και ο Έσε έγραψε το 2-0!

Το ”Καραϊσκάκης” είχε πάρει… φωτιά και στο 59′ ήρθε και το τρίτο γκολ, όταν ο Ροντινέι βρήκε τον Ελ Καμπί και εκείνος πέτυχε το 3-0… καθαρίζοντας το παιχνίδι για τους Πειραιώτες.

Τα υπόλοιπα λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τον Ολυμπιακό να κάνει διαχείριση του σκορ και να φτάνει εύκολα στο ζητούμενο της νίκης

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό