18.9 C
Athens
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 2024

Πάρτι στο ξενοδοχείο με περίπου δέκα γυναίκες έκανε ο Εμπαπέ σύμφωνα με τα Σουηδικά Μέσα

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνεχίζεται το σίριαλ «Κιλιάν Εμπαπέ» στην Σουηδία. Με ένα νέο δημοσίευμα της ιστοσελίδας « aftonbladet» έρχεται να αποκαλύψει ότι ο Γάλλος σούπερ σταρ της Ρεάλ έκανε και after party.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 25χρονος μετά το πάρτι που έλαβε χώρα στο V nightclub, προσκάλεσε στην σουίτα του ξενοδοχείου που διέμενε περίπου δέκα γυναίκες. Το εν λόγω δημοσίευμα επίσης αναφέρει ότι οι κανονισμοί του ξενοδοχείου κάτι τέτοιο το απαγορεύουν αλλά έκαναν μια εξαίρεση για τον διάσημο πελάτη τους.

Οι πηγές της σουηδικής ιστοσελίδας αναφέρουν ότι οι γυναίκες ήταν ξανθές, ενώ οι περισσότερες φορούσαν φορέματα, παλτό και κασκόλ. Το πάρτι επαναλήφθηκε και την επόμενη μέρα με τον φορ της Ρεάλ Μαδρίτης να συνοδεύεται από μία γυναίκα. Ο Εμπαπέ αποχώρησε από την Σκανδιναβική χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής (11/10) και η καταγγελία για βιασμό έγινε την επόμενη μέρα.

Το χρονικό της υπόθεσης «Κιλιάν Εμπαπέ»

Η σουηδική εφημερίδα «Expressen» σε δημοσίευμα της την Τρίτη (15/10), ανέφερε πως ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι το άτομο που ερευνάται ως πιθανός ύποπτος για υπόθεση βιασμού. Το θέμα προέκυψε όταν και έγινε γνωστό πως ερευνάται πιθανός βιασμός την Πέμπτη (10/10) στο ξενοδοχείο όπου διέμεινε ο Εμπαπέ με φίλους του. Μάλιστα οι Αρχές αναμένεται να καλέσουν τον ποδοσφαιριστή σε ακρόαση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Εμπαπέ θα βρεθεί στη Σουηδία, αλλά μπορεί να γίνει με απεσταλμένο της εισαγγελίας στη Μαδρίτη, όπου εδρεύει ο παίκτης. 

Παράλληλα το μεσημέρι της Πέμπτης (17/10) η «Le Parisien» ανέφερε σε δημοσίευμα της, ότι ο Γάλλος σταρ είχε πάρει μερικές μέρες άδεια από την Ρεάλ και είχε ταξιδέψει μαζί με τον Μουκιελέ της Λεβερκούζεν στη Σκανδιναβική χώρα. Ενώ το γαλλικό «RMC» πρόσθεσε με την σειρά της, πως ο Εμπαπέ έχει διατηρήσει τα μηνύματα που αντάλλαξε με την εν λόγω γυναίκα μετά τη βραδιά πάθους που πέρασαν μαζί. Μάλιστα, όπως τονίζεται, όλη η επικοινωνία τους έχει διεξαχθεί υπό άκρως θετικό κλίμα, συνεπώς ο Εμπαπέ δεν θεωρεί πως εκείνη η γυναίκα γίνεται να είναι αυτή που υπέβαλε την καταγγελία βιασμού στις σουηδικές αρχές.

Τέλος ο δικηγόρος του Εμπαπέ , Μαρί Αλί Κανού Μπερνάρ, δήλωσε ότι: «Είμαι έκπληκτη με τη σύνδεση του ονόματός του στην υπόθεση βιασμού, εάν χρειαστεί θα μιλήσει στη σουηδική δικαιοσύνη». Αξίζει να σημειωθεί ότι ειδικά μέλη της σουηδικής αστυνομίας έχουν συλλέξει στοιχεία από δωμάτιο στο ξενοδοχείο που διέμενε ο Εμπαπέ με τους συνοδούς του, ενώ όπως συνηθίζεται στις σκανδιναβικές χώρες, εισαγγελία και αστυνομικές αρχές αρνούνται να δώσουν παραπάνω πληροφορίες, με σκοπό να προστατέψουν την έρευνα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό