27.7 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

«Πάρτι» στους δρόμους του Ντόρτμουντ από τους Γερμανούς ενόψει Δανίας []

Ειδήσεις Ελλάδα

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση του EURO, μπαίνοντας στην τελική ευθεία της διοργάνωσης. Οι 16 κορυφαίες ομάδες είναι έτοιμες για τη νοκ άουτ φάση, όπου θα προσπαθήσουν να φτάσουν μέχρι τέλους. Το Σάββατο (29/06) είναι η σέντρα στις πρώτες αναμετρήσεις, με την αυλαία να ανοίγει με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ιταλία και Ελβετία.

Το δεύτερο ματς είναι ανάμεσα στη Γερμανία και τη Δανία. Η οικοδέσποινα της διοργάνωσης έχει τον ρόλο του φαβορί, όμως σίγουρα δεν είναι εύκολο παιχνίδι. Η «μάνσαφτ» προτού αναλάβει ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, αντιμετώπιζαν πολλά αγωνιστικά προβλήματα, όμως από τότε που ανέλαβε ο νεαρός προπονητής, έχει αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα της.

Με δύο νίκες και μία ισοπαλία, η Γερμανία πάει στα νοκ άουτ ως αήττητη και προφανώς θέλει να συνεχίσει το σερί της. Το ματς με τη Δανία θα γίνει στο γήπεδο της Ντόρτμουντ και ήδη οι Γερμανοί έχουν γεμίσει τους δρόμους της πόλης. Έχουν στήσει το δικό τους… πάρτι οι Γερμανοί, οι οποίοι προφανώς περιμένουν πως και πως το ματς.

Δείτε το βίντεο με τους οπαδούς της Γερμανίας 

Υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση ισοπαλίας μετά τα πρώτα 90 λεπτά, οι δύο ομάδες οδηγούνται στην παράταση. Αν δεν υπάρξει νικητής στο έξτρα ημίωρο, τότε θα λύσουν οι δύο ομάδες τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό