19 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πάρτι για Μίλαν στη Βενετία

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια… βόλτα στη λιμνοθάλασσα της Βενετίας ήταν για τη Μίλαν το σημερινό απόγευμα στη Serie A, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.

Οι Λομβαρδοί νίκησαν εύκολα με 3-0 τη Βενέτσια κι επιβεβαίωσαν την περίοδο φόρμας που διανύουν: στις τελευταίες τρεις εξόδους τους, σε Έμπολι, Ρώμη και σήμερα σκόραραν 10 γκολ.

Ό,τι καλύτερο δηλαδή για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι ενόψει των δύο συνεχών crash test που ακολουθούν, με Γιουβέντους (23 Ιανουαρίου) και Ίντερ (6 Φεβρουαρίου).

Με τη νίκη η Μίλαν πέρασε στην κορυφή κι έβαλε πίεση στην πρωταθλήτρια Ίντερ, που βρίσκεται πια στους -2 βαθμούς αλλά έχει και δύο αγώνες λιγότερους.

Μόλις στο 3΄ ο Ιμπραΐμοβιτς άνοιξε το σκορ, για να ακολουθήσουν δύο γκολ του Τεό Ερνάντεζ, στο 48ο και 59ο λεπτό (με πέναλτι το 3-0). Για τους γηπεδούχους όλα τελείωσαν στο 50΄, όταν αποβλήθηκε ο Σβνόμποντα.

Ο Πιόλι γιόρτασε με χαμόγελο τους 400 αγώνες του στη Serie A, ενώ η Βενέτσια δεν έχει νικήσει από τις 21 Νοεμβρίου και έχει συγκεντρώσει μόλις 2 βαθμούς στα τελευταία επτά παιχνίδια της, παραμένοντας κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό