15.9 C
Athens
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Πάρτι γενεθλίων για τον Εμμανουήλ Καραλή μαζί με τη δίδυμη αδερφή του Αγγελική

Ειδήσεις Ελλάδα

Με ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη του και έχοντας στο πλευρό του τη δίδυμη αδερφή του Αγγελική και φυσικά τους γονείς του, ο Εμμανουήλ Καραλής γιόρτασε τα 25α γενέθλιά του.

Ο Έλληνας άλτης του επί κοντώ ανέβασε σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τόσο από το πάρτι, όσο και από παλαιότερα στιγμιότυπα με την αδερφή του, συγκινώντας τους διαδικτυακούς του φίλους και όχι μόνο.

Ο «Μανόλο», ο οποίος έχει πραγματοποιήσει τεράστια πρόοδο και το περασμένο καλοκαίρι έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο με εντυπωσιακό άλμα στα 5.90μ. Λίγες μέρες αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 25 Αυγούστου έσπασε το Πανελλήνιο με 6.00μ. στο Diamond League της Σιλέσια.

Την Κυριακή (20/10) στο περιθώριο της εντός έδρας αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό,η διοίκηση των Πειραιωτών τον βράβευσε μαζί με τον ασημένιο Ολυμπιονίκη της κολύμβησης Απόστολο Χρήστου, δίνοντάς τους τιμητικές «χρυσές» δάφνες και από μία φανέλα της ομάδας ποδοσφαίρου με το όνομα του καθενός και τον αριθμό «7».

@manolo

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό