13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πάντα στο… κόλπο του τίτλου η Ρεάλ Μαδρίτης

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά την πρόκριση στους προημιτελικούς του Champions League με το 3-1 επί της Αταλάντα, η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε από το Βίγκο απέναντι στην Θέλτα, με το ίδιο σκορ και μείωσε στο -3 από την πρωτοπόρο, Ατλέτικι, η οποία υποδέχεται την Κυριακή (21/03) την Αλαβές κι έχει την ευκαιρία ν΄ αποσπαστεί και πάλι με +6 από τη «συμπολίτισσα».

Ο Καρίμ Μπενζεμά ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης για την 28η αγωνιστική της La Liga. Ο Γάλλος στράικερ πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της «βασίλισσας» κι έδωσε την ασίστ στον Ασένσιο, ο οποίος «σφράγισε» το «διπλό» για το συγκρότημα του Ζινεντίν Ζιντάν στις καθυστερήσεις.

Ο Ισπανός επιθετικός μπήκε κι απόψε αλλαγή, στο 71ο λεπτό, όπως είχε κάνει μεσοβδόμαδα και στη ρεβάνς των «16» του Champions League με την Αταλάντα, όταν πέρασε στον αγώνα στο 82ο λεπτό και στο 84΄ «σφράγισε» τη νίκη-πρόκριση των «μερένγκες» με το τρίτο γκολ εναντίον των Ιταλών.

Να σημειωθεί ότι ενώ το σκορ ήταν 2-1 υπέρ της Ρεάλ, ο Ντιέγο Άσπας είχε δοκάρι στο 82ο λεπτό, στην κορυφαία ευκαιρία των γηπεδούχων για να φτάσουν στην ισοφάριση.

Νωρίτερα «χρυσό» βαθμό, στην προσπάθεια ν’ αποφύγει τον υποβιβασμό, κατέκτησε στο «Σαν Μαμές» η Εϊμπαρ κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο (1-1).

Οι Βάσκοι προηγήθηκαν στο 9′ με τον Γιούρι και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 17ο λεπτό με τον Κίκε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό