21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πάνος Νάτσης: Το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα της συντρόφου του για τον θάνατό του

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρασκευή 04 Φεβρουαρίου 2022, 09:58

 

Το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό Πάνο Νάτση, είπαν την Τετάρτη στο κοιμητήριο Σχιστού συγγενείς και φίλοι του ηθοποιού, που έφυγε από τη ζωή όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με φορτηγό στο κέντρο της Αθήνας.
Συντετριμμένη η σύντροφος του αδικοχαμένου ηθοποιού Διονυσία Γεωργιάδου, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο Πάνος Νάτσης έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.

Λίγες ώρες μετά την κηδεία, ο πατέρας της Διονυσίας έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook για τον χαμό του ηθοποιού.

«Η προχθεσινή ημέρα ήταν τραγική βύθισε στο πένθος δύο οικογένειες την οικογένεια του και την δική μας τους συναδέλφους του τους συνεργάτες του και τους φίλους του μετά το θανατηφόρο ατύχημα με μηχανή στην περιοχή του Μεταξουργείο του γνωστού ηθοποιού Πάνου Νάτση. Ο Πάνος Νάτσης ήταν ο σύντροφος της κόρης μου Διονυσίας. Ένας νέος άνθρωπος τόσο ταλαντούχος χάθηκε τόσο άδικα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους δικούς του ανθρώπους να έχει καλό Παράδεισο», έγραψε ο πατέρας της συντρόφου του Πάνου Νάτση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govatileto.gr

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό