35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Πάμε Στοίχημα: Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί!

Ειδήσεις Ελλάδα

Πλήθος μακροχρόνιων αγορών για το Ευρωπαϊκό στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Η έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πλησιάζει. Την Παρασκευή (22:00) ξεκινάει η μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή με το παιχνίδι της πρεμιέρας ανάμεσα στη Γερμανία και τη Σκωτία.

Σε αυτό το Ευρωπαϊκό, παίζουμε όλοι μαζί. Ώρα για μπάλα. Ώρα για Πάμε Στοίχημα.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρονται πολλά μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μεταξύ άλλων, για τον νικητή της διοργάνωσης, το ζευγάρι του τελικού, την ομάδα που θα φτάσει στον τελικό, τα ημιτελικά και τα προημιτελικά της διοργάνωσης, την ομάδα που θα σκοράρει τα περισσότερα/λιγότερα γκολ, τη φάση που θα αποκλειστεί η κάθε ομάδα (φάση ομίλων, φάση των «16», προημιτελικά, ημιτελικά, δεύτερος, νικητής), τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης, το ζευγάρι του τελικού, τον νικητή & πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης, τον όμιλο από τον οποίο θα προκύψει ο μεγάλος νικητής.

Το στοίχημα της ημέρας με ενισχυμένες αποδόσεις

Κάθε μέρα έως την έναρξη του Ευρωπαϊκού το Πάμε Στοίχημα προσφέρει μακροχρόνιο ειδικό στοίχημα με σούπερ αποδόσεις.

Η σημερινή μακροχρόνια αγορά είναι για την Ισπανία να κατακτήσει την 1η θέση στον 2ο  όμιλο.  

Ειδική ενότητα για opapstore app

Τα πάντα για το Ευρωπαϊκό θα βρείτε στην νέα ειδική ενότητα από το Πάμε Στοίχημα μέσω του opapstore app.

Όλοι οι αγώνες, ειδικά στοιχήματα, μακροχρόνιες αγορές και όλα τα στατιστικά για το Ευρωπαϊκό στη νέα ειδική ενότητα στο opapstore app.​

Football Party με καθημερινές προσφορές από το ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις*

Το Ευρωπαϊκό βρίσκεται προ των πυλών και ο μήνας των αποστολών ξεκινά στα καταστήματα ΟΠΑΠ, με καθημερινές προσφορές* και μεγάλες επιβραβεύσεις να έρχονται από το ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις στο opapstore app. Με το Πάμε Στοίχημα σε ρόλο οικοδεσπότη, οι πελάτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ θα ζήσουν μια μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία, γεμάτη συγκινήσεις και ατέλειωτη δράση.

Στο Ευρωπαϊκό, όσοι έχουν την εφαρμογή στο κινητό τους, μπορούν να ξεκλειδώνουν τις καθημερινές αποστολές του προγράμματος πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», όπου τους περιμένουν αποστολές, εκπλήξεις και δώρα*.

Το Football Party του ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις (ημερολόγιο προσφορών & αποστολών) έρχεται μέσω του opapstore app και αλλάζει τον τρόπο διασκέδασης στα καταστήματα ΟΠΑΠ, με τους χρήστες της εφαρμογής να απολαμβάνουν τα παιχνίδια του Ευρωπαϊκού με ατελείωτη δράση και επιβράβευση.

Περισσότερες πληροφορίες για το Football Party του ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις (το ημερολόγιο καθημερινών προσφορών) μπορείτε να βρείτε μέσα από το opapstore app ή σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ. 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό