35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Πάλι κοροϊδευόμαστε, μου φαίνεται Κυριάκο…

Ειδήσεις Ελλάδα

Ξινή γνώμη

Γεια σου ρε άνθρωπε σιγά που πήγες να ψηφίσειςπροτίμησες καμιά βουτιά και ήλιο να μαυρίσεις.Σε άφησε αδιάφορο η ευρωκάλπη πάλιΚαι το παραπολιτικό που ζούμε καρναβάλι.

Το πήρε ο Πρωθυπουργός το μήνυμα της κάλπηςΘα έρθει ανασχηματισμός, για κάποιους εφιάλτης.Πάλι κοροϊδευόμαστε μου φαίνεται Κυριάκοπου μέσα στης ακρίβειας, μας πέταξες το λάκκο

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για να σε δούμε τώρα έρχεται ο Γιώργος ο Αυτιάς και  η Ελεονώρα.Μα είστε στην ευρωβουλή άτυχοι εκεί μέσαγιατί δεν καταφέραμε να έρθει κι η Βίκυ Φλέσσα.Και ας μάλλιασε η γλώσσα της, όμορφα να στα λέειπαράτησες την ποίηση και πήγες στους Coldplay

Τρίτη φορά πρωταθλητής Ευρώπης ο Τεντόγλουπήδηξε την κατάθλιψη αυτού του κόσμου όλου.Πήδηξε και πηδήξαμε όλοι από τη θέσηάντε στους ολυμπιακούς στα 9 μέτρα να πέσει.

Έρχεται καύσωνας σκληρός με 43άριαστην άσφαλτο της Αττικής, άσχημα τα χαμπάρια.Θα λιώσουν τα λάστιχα θα λιώσουνε οι ζάντες να φύγουν απ’ την κόλαση θα ψάχνονται οι πάντες.

Και όσο το εγκεφαλικό θέλεις να τ ´αποφύγειςαπό την ΑΕΚ ξαφνικά την έκανε ο τίγρης.Είναι εποχή μετάβασης είναι όλα στον αέραφρέσκα κουλούρια ψήνονται, για όλους κάθε μέρα.

Νίκος Γρίτσης, στιχουργός

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό