24.1 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός 1-1 με την Σλάβια Πράγας

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι «πράσινοι» δέχθηκαν την ισοφάριση στις καθυστερήσεις, ενώ πίεζαν να κάνουν το 2-0 και να πάνε τον αγώνα στην παράταση

Πικρό αποκλεισμό από την Ευρώπη γνώρισε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έτσι κι αλλιώς είχε δύσκολο έργο απέναντι στην Σλάβια μετά το 2-0 του α΄ αγώνα στην Πράγα.

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς μπήκε αποφασισμένη από το 1ο λεπτό, είχε δοκάρι με τον Σπόραρ μόλις στο 2΄, δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες για γκολ, περιορίζοντας ταυτόχρονα τους Τσέχους σε παθητικό ρόλο, αλλά δεν τα κατάφερε και πήγε στα αποσυτήρια με το 0-0. Ο Παναθηναϊκός μπήκε με την ίδια διάθεση και στο β΄ ημίχρονο και δικαιώθηκε στο 58΄, όταν σε σέντρα του Χουάνκαρ από τα αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, ο Σπόραρ με προβολή άνοιξε το σκορ.

Από το 78΄ και μετά ο Γιοβάνοβιτς τα έπαιξε όλα για όλα για αν φθάσει στο γκολ που θα οδηγούσε το παιχνίδι στην παράταση, βγάζοντας τους Αλεξανδρόπουλο και Βαγιαννίδη και βάζοντας τους Ιωαννίδη και Καμπετσή. Ωστόσο ο δεύτερος αποδείχθηκε ο μοιραίος παίκτης, καθώς στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων κέρδισε την μπάλα στην άμυνα, πιέστηκε και θέλησε να γυρίσει την μπάλα στον Μπρινιόλι, όμως αντ’ αυτού έβγαλε τετ α τετ τον Γιουρέτσκα, που πρόλαβε την έξοδο του Ιταλού και σκόραρε.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό