23.2 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Πάει για Παντελίδη ο ASTERAS AKTOR

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Αστέρας AKTOR που προκρίθηκε στην φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού επικράτησε με 1-0 της Καβάλας εκτός έδρας για την 4η φάση με γκολ του Παναγιώτη Τζίμα στο 25ο λεπτό της παράτασης, φαίνεται να έχει καταλήξει στο όνομα που θα διαδεχθεί τον Κλοντ Μακελελέ , στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μετά από έξι χρόνια ο Σάββας Παντελίδης αναμένεται να επιστρέψει στον πάγκο του ASTERAS AKTOR ως αντικαταστάτης του Κλοντ Μακελελέ.

Η περίπτωση του Αργύρη Γιαννίκη φαίνεται πως δεν θα προχωρήσει για τον ASTERAS AKTOR και οι Αρκάδες είναι έτοιμοι να πάνε σε μια γνώριμη και δοκιμασμένη λύση, όπως είναι αυτή του Σάββα Παντελίδη.

Πρόκειται για έναν προπονητή που ξέρει καλά τον οργανισμό του κλαμπ και θα χρειαστεί μηδενικό χρόνο προσαρμογής στην ομάδα. Αξιοσημείωτο πως είναι και ο τελευταίος τεχνικός που κατάφερε να βγάλει τους κιτρινομπλέ στην Ευρώπη, τη σεζόν 2017-18.

Από τους παίκτες που είναι στο ρόστερ ο Παντελίδης έχει δουλέψει στον ASTERAS AKTOR με τους Τριανταφυλλόπουλο, Καλτσά, Παπαδόπουλο και Τζίμα. 

Η προηγούμενη θητεία του στον κιτρινομπλέ πάγκο ήταν από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως τον Νοέμβριο του 2018. Σε 46 ματς ως προπονητής των Αρκάδων έχει 17 νίκες, ισάριθμες ήττες και 12 ισοπαλίες.

www.arcadiasports.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό